ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αγχώθηκε υπερβολικά αλλά τελικά έφυγε για τελικό (vid)

Η Μπαρτσελόνα έκανε θρίλερ την υπόθεση πρόκριση αλλά τελικά πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μετά το 1-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Καμπ Νου".

Αγχώθηκε υπερβολικά αλλά τελικά έφυγε για τελικό (vid)

Στον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Κόπα Ντελ Ρέι η Μπαρτσελόνα κλήθηκε στο “Καμπ Νου” να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 με το οποίο είχε αποδράσει από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “μπλαουγκράνα” αν και στο τέλος μόχθησαν για να μη πάει το παιχνίδι στην παράταση κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς το δραματικό φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να αποχαιρετά με μία γεύση πικρίας και απογοήτευσης τον θέσμο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπλαουγκράνα” από νωρίς επιχείρησαν να παίξουν παιχνίδι κατοχής με τον Σίλεσεν να παίρνει συνεχώς τη μπάλα στα πόδια του. Έτσι, απείλησαν πρώτοι με τον Λουίς Σουάρεζ να συνδυάζεται με τον Αρντά αλλά το σουτ που δοκίμασε από πλάγια θέση απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μόγια.

Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πίεζε ψηλά δημιουργώντας πονοκεφάλους στους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη μετάβαση της μπάλας από την αμυντική στη μεσαία γραμμή. racitic

Στο 16ο λεπτό ο Κόκε βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Σίλεσεν να απομακρύνει τον κίνδυνο σε κόρνερ.

Όσο περνούσε η ώρα οι “μπλαουγκράνα” κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο με τους “ροχιμπλάνκος” μετά το πρώτο μισάωρο να ρίχνουν την ένταση της πίεσης τους.

Ως εκ τούτου, ο Λιονέλ Μέσι στο 43ο λεπτό ανέλαβε δράση χορεύοντας τρεις αντιπάλους προτού σουτάρει με τον Μόγια να απομακρύνει τη μπάλα στα πλάγια και τον Σουάρεζ να έρχεται και με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Tο δεύτερο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό από πλευράς εναλλαγών συναισθημάτων με τις αποφάσεις του Χιλ Μανθάνο να χρίζουν μεγάλης συζήτησης. Αρχικά στο 55ο λεπτό αποβλήθηκε ορθά ο Σέρτζι Ρομπέρτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αντουάν Γκριεζμάν πλάσαρε υποδειγματικά τον Σίλεσεν από πλάγια θέση αλλά το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Έτσι, φτάσαμε στο 68ο λεπτό μετην αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά την σωστή αποβολή του Καράσκο για απρόσεχτο μαρκάρισμα.

Σε ένα άναρχο παιχνίδι η “Μπάρτσα” λίγο έλειψε να κλειδώσει την πρόκριση στο 78΄αλλά το ευθύβολο απευθείας φάουλ του Μέσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μόγια. atletico

Τα διαιτητικά λάθη συνεχίστηκαν αυτή τη φορά εις βάρος της Μπαρτσελόνα όταν ο Μανθάνο καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Γκαμεϊρό σε μία φάση που ο Πικέ μάζεψε τα πόδια του αποφεύγοντας την επαφή με τον Γάλλο στράικερ. Ωστόσο, ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και αστόχησε σουτάροντας απογοητευτικά άουτ.

Η αναμέτρηση έλαβε δραματικό χαρακτήρα στό 83΄όταν ο Γκριεζμάν μετά την κάθετη πάσα του Κόκε γύρισε για τον Γκαμεϊρό, ο οποίος ανενόχλητος με κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Παρ΄όλα αυτά, στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα παίχτηκε λίγο ποδόσφαιρο με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ και η Μπαρτσελόνα να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί , ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες μετά τη σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Λουίς Σουάρεζ.

bar από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ