ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Οι “κόκκινες” μπαταρίες επαναφορτίστηκαν πλήρως (vid)

Η Λίβερπουλ έμοιαζε αναζωογονημένη για πρώτη φορά μέσα στο 2017 και πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ.

Οι “κόκκινες” μπαταρίες επαναφορτίστηκαν πλήρως (vid)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Τότεναμ στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και με το ανελέητο πρέσινγκ τους “έπνιξαν” τα “σπιρούνια”, τα οποία ηττήθηκαν με 2-0, ένα αποτέλεσμα που χαροποίησε τη Τσέλσι. Από την άλλη πλευρά αυτή η νίκη ήταν άκρως σημαντική για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τόσο για την παραμονή της Λίβερπουλ στην πρώτη τετράδα όσο και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς αποτέλεσε το πρώτο τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2017.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο με δαιμονιώδη ρυθμό οι “κόκκινοι” ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση με τον πανταχού παρόν Βαϊνάλντουμε στο 16ο λεπτό με κάθετη πάσα να βγάζει τον Μανέ απέναντι από τον Γιορίς, και τον Σενεγαλέζο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση για το 1-0.

Η πίεση που ασκούσαν οι παίκτες των “κόκκινων” στα “σπιρούνια” ήταν ασφυκτική. Έτσι, προήλθε και το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ με τον Μανέ  στο 18ο λεπτό να κλέβει τη μπάλα από τον Ντάιερ και αφού ακολούθησαν δύο αποκρούσεις του Γιορίς να παίρνει το ριμπάουντ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. mane

Ο Σάντιο Μανέ, ο οποίος έδειχνε πόσο είχε λείψει στο Γιούργκεν Κλοπ έχασε την ευκαιρία να πετύχει δύο ακόμα γκολ λίγα λεπτά αργότερα με τον Γιορίς σε ισάριθμες περιπτώσεις να αντιδρά σωτήρια και να απομακρύνει τον κίνδυνο σε κόρνερ.

Η Τότεναμ στη μοναδική τους φάση στο πρώτο 45λεπτο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 26΄με τον Σον να μην μπορεί να νικήσει τον Μινιολέ μετά την κάθετη πάσα του Ντέιβις. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τη Λίβερπουλ να έχει κλείσει στα καρέ της τους “πετεινούς” επιχειρώντας να πετύχει ένα ακόμη γκολ.

To δέυτερο 45λεπτο ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση από πλευράς ρυθμού, με την Λίβερπουλ να επιδιώκει την πτώση του και να εκνευρίζει τους παίκτες της Τότεναμ αναγκάζοντάς τους σε απρόσεκτα μαρκαρίσματα και λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Έτσι, τα “σπιρούνια” με τον Άλι, τον Κέιν και τον Έρικσεν να μένουν εκτός παιχνιδιού αδυνατούσαν να προβληματίσουν την αντίπαλη άμυνα, η οποία τα πήγε περίφημα με κορυφαίους τους Ματίπ και Λούκας με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 2-0.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ