ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Όλοι δουλεύουν για τη Μπάγερν

Η Μπάγερν πήρε "τρίποντο" στο 90', η Ντόρτμουντ έχασε από τη τελευταία Ντάρμσταντ, ο Παπαδόπουλος πήρε εκδίκηση από τη Λειψία και η Άινταχτ ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπάγερ.

Όλοι δουλεύουν για τη Μπάγερν

Συνήθως κάθε αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα κρύβει και μία έστω μικρή έκπληξη. Η 20η ωστόσο το παράκανε αφού οι τρεις από τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας “πέταξαν” βαθμούς, με τη Μπάγερν Μονάχου να ξεφεύγει κι άλλο από τη δεύτερη θέση.

Κι αυτό όμως έγινε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 στην έδρα της Ίγκολσταντ αφού και τα δύο τέρματα ήρθαν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τους Βιντάλ-Ρόμπεν να σκοράρουν με κάποια δευτερόλεπτα διαφορά.

Η δεύτερη Λειψία φιλοξενούσε το αναγεννημένο Αμβούργο και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήθελε εκδίκηση για τη μία μόλις συμμετοχή στο προηγούμενο εξάμηνο που αγωνιζόταν στην έκπληξη της σεζόν. Το πέτυχε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού άνοιξε το σκορ στο 18′, με τον Γουάλας να πετυχαίνει το 2-0 στο 24′ και τον Χαντ να ολοκληρώνει το θρίαμβο στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους. Αξιοσημείωτο ότι ο Νικολάι Μίλερ έδωσε τις ασίστ και στα τρία τέρματα.

Η τρίτη Άιντραχτ από την άλλη ταξίδεψε στο Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό της Μπάγερ, Σμιντ, να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Το σημερινό ωστόσο τον κρατά στον πάγκο των “ασπιρίνων” αφού η επιστροφή του Τσιτσαρίτο μόνο καλό έκανε, με τον Μεξικανό να πετυχαίνει δύο τέρματα και τον Φόλαντ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Τέλος, η Ντόρτμουντ άφησε τρεις βαθμούς στην έδρα της τελευταίας Ντάρμσταντ η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά με πάθος. Το γκολ του Μπόιντ το ισοφάρισε ο Γκερέιρο για την ομάδα του βασικού όπως πάντα Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ωστόσο ο Τσόλακ στο 67′ έδωσε μια ακόμα και καλή αυτή τη φορά, το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Γκλάντμπαχ με γκολ του Αζάρ πέρασε από την έδρα της Βέρντερ η οποία έμεινε τρίτη από το τέλος.

Έτσι, η Μπάγερν ξέφυγε με +7 από τη Λειψία, η οποία ωστόσο κρατά την ίδια διαφορά από τη τρίτη Άιντραχτ, με τη Ντόρτμουντ να βρίσκεται στο -8, ωστόσο να κινδυνεύει να χάσει τη τέταρτη θέση αν Χέρτα ή/και Χόφενχαϊμ νικήσουν στα παιχνίδια τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ