ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη η Σίτι (vid)

Τη γκέλα της Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 2-0.

Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη η Σίτι (vid)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε στο “Ντιν Κορτ” από την Μπόρνμουθ. Οι “πολίτες” βολεύτηκαν από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου τους και εκμεταλλευόμενοι την αδύναμη δεξιά πλευρά της οπισθοφυλακής των “κερασιών” επικράτησαν με 2-0 της ομάδας του Έντι Χάου. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι στους 8 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι παίκτες του Έντι Χάου από το πρώτο λεπτό φανέρωσαν την πρόθεση τους να πιέσουν ψηλά αποφεύγοντας να κλειστούν στα καρέ τους περιμένοντας τον αντίπαλο.

Ωστόσο, αυτό βοήθησε τη Σίτι να βρει ρήγματα φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 27ο λεπτό με τον Σανέ να γυρίζει για το Στέρλιγκ και το σουτ του τελευταίου λεπτού να κοντράρει στον Κουκ προτού καταλήξει στο κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη ακριβώς, φάση, μάλιστα, ο Γιάγια Τουρέ με φαλτσαριστό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ προειδοποίησε τον Μπόρουτς. sterling

Οι “πολίτες” άνοιξαν το σκορ τελικά στο 29ο λεπτό με τον Σανέ να βρίσκει λίγο χώρο από την αριστερή πτέρυγα και να σεντράρει για να έρθει ο Στέρλιγκ στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να γράψει το 1-0.

Τα “κεράσια” στο επόμενο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Κινγκ αλλά το τέρμα δε μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί τράβηγμα του άσου της Μπόρνμουθ στον Στόουνς.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ποσοστό της κατοχής τους αλλά παρέμεναν χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους. Τη μοναδική τους φάση στην “επανάληψη” σημείωσε ο Άρτερ με μακρινό σουτ το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Καμπαγιέρο. aguero

Έτσι από το 65ο λεπτό και ύστερα, η Σίτι επανέκτησε την κατοχή και τη μετουσίωσε σε γκολ στο 69΄με τον Στέρλινγκ να περνάει έναν αντίπαλο του και να γυρίζει για τον Αγκουέρο, ο οποίος με προβολή η οποία κόντραρε στον αντίπαλο αμυντικό έγραψε το 2-0. Γι΄αυτό το λόγο, μάλιστα, το συγκεκριμένο τέρμα μέτρησε ως αυτογκόλ στον Μινγκς.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι χωρίς να πασχίσουν για ένα τρίτο τέρμα βρέθηκαν κοντά σε αυτό με τον Σανέ στο 87 και στο 93 να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και λίγο άουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή αντίστοιχα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ