ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ici c΄est Paris (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν με μία εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά της όνειρα επικράτησε στο Παρίσι με 4-0 της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ici c΄est Paris (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχτηκε στο “Παρκ Ντε Πρενς” την Μπαρτσελόνα. Οι Παριζιάνοι φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης ότι ήξεραν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και ακολουθώντας το πλάνο του Έμερι πιστά ταπείνωσαν την κάκιστη Μπαρτσελόνα με το τελικό 4-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Παρί θα βρεθεί στη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι Παριζιάνοι μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό με τη διάθεση να πιέσουν ψηλά μετατρέποντας σε γολγοθά το build up της Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι γηπεδούχοι κλέβαν πολλές μπάλες στη μεσαία γραμμή και με άμεσο ποδόσφαιρο επιχειρούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους.

Αυτό συνέβη στο 11ο λεπτό με τον Ραμπιό να τροφοδοτεί κάθετα τον Ματουιντί, ο οποίος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή ανάγκασε τον Τέρ Στέγκεν να απομακρύνει με γροθιές τον κίνδυνο. di maria

Ωστόσο, το γκολ για τους Παριζιάνους μύριζε ότι ερχόταν κάτι που πραγματοποιήθηκε στο 18ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία να αφήνει άγαλμα τον γκολκίπερ των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα έψαχνε να βρει αντίδοτο στην εκπληκτική συντονισμένη άμυνα της Παρί μέσω ατομικών ενεργειών και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με το Νεϊμάρ στο 28΄να αποφεύγει δύο αντιπάλους τους και να τροφοδοτεί κάθετα τον Αντρέ Γκόμεζ το πλασέ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Τραπ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Βεράτι και Ραμπιό, οι οποίοι έκοβαν και έραβαν στην νευραλγική μεσαία γραμμή. Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Ντράξλερ, ο οποίος ταλαιπώρησε τον Σέρζι Ρομπέρτο στο 34΄αλλά το σουτ που δοκίμασε απέκρουσε με υπερένταση ο Τερ Στέγκεν.

Το 2-0 ήταν θέμα χρόνου να συμβεί με τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη φορά να χάνει τη μπάλα στο κέντρο και τον Βεράτι με άμεση κάθετη πάσα να ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα για να έρθει ο Ντράξλερ και στο 40ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45λεπτο θα περίμενε κανείς να βγάλουν αντίδραση οι “μπλαουγκράνα” αλλά κανείς εκ των αστεριών της ομάδας δε βρισκόταν έστω και σε μέτρια βραδιά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι όντας αποφασισμένοι να κλειδώσουν την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. messi

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντι Μαρί στο 55ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 εξαπολύοντας ένα μακρινό φαλτσαριστό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Το σύνολο του Ουνάι Έμερι έβρισκε πια τεράστια κενά με συνέπεια στο 72ο λεπτό ο Έντισον Καβάνι να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, όταν παρέλαβε την κάθετη πάσα του Μενιέ και με τελείωμα με μία επαφή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ