ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Οι… βάρβαροι ξανάρχονται!

Με μία ΑΠΙΘΑΝΗ εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε τέσσερα τέρματα στην εντός έδρας νίκη με σκορ 5-1 κόντρα στην Άρσεναλ που είναι με 1,5 πόδι εκτός συνέχειας.

Οι… βάρβαροι ξανάρχονται!

Φέτος η Μπάγερν Μονάχου -για την ώρα- σε Γερμανία και Ευρώπη δεν τρομάζει. Το ίδιο και η Άρσεναλ και κάπως έτσι όλοι πίστευαν πως στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο “Αλιάντς Αρίνα” για το Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των “16” θα γινόταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Αυτά στα… χαρτιά γιατί στη πράξη οι Βαυαροί μέσα σ’ ένα ημίχρονο έγιναν… βάρβαροι και ισοπέδωσαν τους Λονδρέζους, αφού σημείωσαν τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά και με 5-1 φαίνεται να κάνουν ήδη σχέδια για τους “8”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μπάγερν Μονάχου έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν η πρώτη που απείλησε με τον Αρτούρο Βιντάλ στο 7′ με το σουτ του Χιλιανού χαφ από μέση απόσταση, αν και δυνατό, να πηγαίνει στην αγκαλιά του Νταβίντ Οσπίνα.

Όμως όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες της Άρσεναλ ανέβαιναν ολοένα και περισσότερο και κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ισορρόπησαν. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 11′ όταν ο Άριεν Ρόμπεν με τη γνωστή του κίνηση από τα δεξιά πήρε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Κολομβιανού τερματοφύλακα που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Αυτό μάλλον ενέργησε υπέρ των Λονδρέζων που αντέδρασαν με τον Αλέξις Σάντσες που έφερε αρκετά προβλήματα στους Βαυαρούς και την άμυνά τους με το τρέξιμό του. Μάλιστα, στο 30′ έμελλε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Λορέντ Κοσιελνί κέρδισε (αμφισβητούμενο) πέναλτι με τον Χιλιανό παίκτη αρχικά να αστοχεί από τα έντεκα βήματα μιας και το σουτ του απόκρουσε ο Μάνουελ Νόιερ με τον παίκτη της Άρσεναλ να πιάνει αέρα στο “ριμπάουντ”, όμως, δεν έχασε τη μπάλα και με ωραίο σουτ τη… τρίτη φορά έκανε το 1-1.

Οι παίκτες της Μπάγερν έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1 με τις ενέργειες των Λεβαντόβσκι και Βιντάλ, όμως, αυτό δε συνέβη στο πρώτο μέρος που έληξε 1-1 αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με δυνατό σουτ του Γρανίτ Τζάκα και τετ-α-τετ από πλάγια θέση του Μεσούτ Οζίλ με τον Νόιερ να βγαίνει νικητής και τις δύο φορές.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ είδε τον Κοσιελνί να τραυματίζεται και στη θέση του να περνάει ο Γκάμπριελ στο 49′. Από εκεί και πέρα η Μπάγερν πραγματικά “έπνιξε” τους Άγγλους στα γκολ και στις επικίνδυνες φάσεις, αφού σε διάστημα δέκα λεπτών σημείωσε τρία γκολ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει τα… διπλάσια αν ο Οσπίνα δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Η αρχή έγινε στο 53′ με τον Λεβαντόφσκι να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη κεφαλιά του Λαμ και να κάνει το 2-1. Λίγο αργότερα (56′) ο Πολωνός φορ με… αλήτικο “τακουνάκι” έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλκάνταρα που δεν λάθεψε από κοντά και “έγραψε” το 3-1 με τον Ισπανό μέσο να “χτυπάει” πάλι στο 63′ για να κάνει το 4-1.

Οι γηπεδούχοι για μερικά λεπτά έριξαν το ρυθμό τους, αλλά, δεν έμελλε να σταματήσουν στο 4-1 μιας και ο Τόμας Μίλερ στο 88′ έβαλε και αυτός το όνομά του στο πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 5-1, ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 86′.

Η 11αδα της Μπάγερν Μονάχου:

[team1]

Η 11αδα της Άρσεναλ:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ