ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τη “βασίλισσα” θα τη σέβεσαι (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ έδειξε τα ψυχικά της αποθέματα επικρατώντας εντός έδρας της Νάπολι με 3-1.

Τη “βασίλισσα” θα τη σέβεσαι (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” τη Νάπολι. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά την νίκη της με 3-1 επί των “παρτενοπέι”. Για τους “μερένχες” ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Μπενζεμά, Κρος και Κασεμίρο, οι οποίοι έκριναν με τις προσπάθειες τους το τελικό σκορ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μόλις στο πρώτο λεπτό η “βασίλισσα” άγγιξε το γκολ  με τον Κριστιάνο να γυρίζει από την αριστερή πτέρυγα για τον Μπενζεμά και το πλασέ του τελευταίου να διώχνει με το ένα χέρι ο Ρέινα. Η Ρεάλ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης άσκησε πίεση στα στόπερ των Ναπολιτάνων επιχειρώντας να τους “πνίξει”.

Παρ΄όλα αυτά, η Νάπολι είχε την ικανότητα με λίγες πάσες να γίνει απειλητική και το έπραξε με τον ιδανικότερο τρόπο στο 8ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από ένα κλέψιμο στη μεσαία γραμμή ο Χάμσικ τροφοδότησε κάθετα τον Ινσίνιε, ο οποίος είδε τον Νάβας εκτός εστίας και με ένα μακρινό αριστοτεχνικό πλασέ άνοιξε το σκορ. benzema

Ωστόσο η αντίδραση των “μερένχες” ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισαν στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Μπενζεμά μετά από σέντρα με το εξωτερικό του Καρβαχάλ.

Μετά την επίτευξη της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα με τον Κριστιάνο μετά την κάθετη πάσα του Μόντριτς να σουτάρει απογοητευτικά άουτ.Οι μεγάλες ευκαιρίες συνεχίστηκαν για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Μπενζεμά αυτή τη φορά μετά το γύρισμα του Κριστιάνο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι εξαιτίας και της γρήγορης εξόδου του Ρέινα που κάλυψε γρήγορα το οπτικό πεδίο του Γάλλου φορ.

Η ανωτερότητα της Ρεάλ πιστοποιήθηκε με ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο με ένα stepover ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο από τη δεξιά πλευρά και γύρισε για τον Κρος, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1. casemiro

Η “βασίλισσα” ήθελε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του αγώνα και το πραγματοποίησε στο 54ο λεπτό με τον Κασεμίρο με ένα απίθανο βολέ έξω από την περιοχή να εκτελεί τον Ρέινα για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη με τον Κριστιάνο να χάνει την ευκαιρία να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ όταν το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι “παρτενοπέι” επιχειρούσαν να αντιδράσουν παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο αλλά ο Μέρτενς έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά του γύρισμα του Καγιεχόν σούταρε απογοητευτικά άουτ. Το κάθετο ποδόσφαιρο και των δύο ομάδων συνείσφερε στο τέρψη των ουδέτερων οπαδών με τον Χάμες Ροντρίγκεζ αυτή τη φορά να μην μπορεί να αξιοποιήσει την κάθετη πάσα του Κρος σουτάροντας πάνω στον Ρέινα.

Οι Ναπολιτάνοι σκόραραν στο 80ο λεπτό με τον Καγιεχόν μετά τη κεφαλιά πάσα του Ινσίνιε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά αλλά το γκολ ορθά δεν καταλογίστηκε καθώς ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος. Με αυτόν τον τρόπο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης αυτό το σκορ.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:

[team1]

Η ενδεκάδα της Νάπολι:

[team2]

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ