ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

United we stand in Europe (vid)

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντυπωσιάζει στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις όπως απέδειξε και η εντός έδρας νίκη της με 3-0 επί της Σεντ Ετιέν για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

United we stand in Europe (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάσης των “32” του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο “Ολντ Τράφορντ” την Σεντ Ετιέν. Οι “κόκκινοι διάβολοι” με μία κυριαρχική εμφάνιση επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί καθώς επικράτησαν με 3-0 και εξασφάλισαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση τους στη φάση των “16” της διοργάνωσης. Όσον αφορά την μάχη των αδερφών Πογκμπά νικητής βγήκε ο άσος της Γιουνάιτεντ, ο οποίος αποτέλεσε τον μαέστρο της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από ένα αυστηρό φάουλ που καταλογίστηκε κατά της γαλλικής ομάδας ο Ζλάταν εκτέλεσε συρτά το φάουλ το οποίο κόντραρε στον Πακιέ για να καταλήξει η μπάλα αργά και βασανιστικά στα αντίπαλα δίχτυα.

O Πολ Πογκμπά βρισκόταν για ένα ακόμη αγώνα σε εξαιρετική φόρμα αλλά ο Μάτα με βολέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρουφιέ αδυνατώντας έτσι να αξιοποιήσει την κάθετη πάσα του Γάλλου μέσου. pogba

Μετά τη συμπλήρωση ενός 25 λεπτου οι “στεφανουά” άρχιζαν να εκμεταλλεύονται κάποια κενά που δημιουργούνταν στη μεσαία γραμμή της Γιουνάιτεντ αλλά είτε οι έγκαιρες επεμβάσεις των αντίπαλων στόπερ είτε τα κακά τελειώματα των επιθετικών της ομάδας της στερούσαν την ισοφάριση.

Έτσι, τόσο ο Σεβέ όσο και ο Πακέ στο 30ο και 40ο λεπτό αντίστοιχα δεν μπόρεσαν υπό ευνοϊκές προϋποθέσεις να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Είχε προηγηθεί στο 31 η ατομική ενέργεια του Μαρσιάλ η οποία κατέληξε σε σουτ του Γάλου που απέκρουσε ο Ρουφιέ για να έρθει ο Ιμπραΐμοβιτς και από κοντινή απόσταση να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική πολιορκώντας την αντίπαλη εστία. Αρχικά, ο ορεξάτος Μαρσιάλ μπήκε μέσα στην περιοχή στο 53΄και ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του αλλά το κοντινό σουτ που δοκίμασε εξουδετέρωσε ο Φουριέ.

Ο κορυφαίος των “κόκκινων διαβόλων”, Πολ Πογκμπά, λίγα λεπτά αργότερα πρόσφερε μία ακόμη στιγμή μαγείας κολλώντας τη μπάλα στα πόδια του αλλά το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Ο Γάλλος άσος ήθελε απεγνωσμένα να σκοράρει αλλά ήταν άτυχος, καθώς αντίκρισε στο 69ο λεπτό το κάθετο δοκάρι να σταματάει την κεφαλιά του μετά από στατική φάση.

Οι “πράσινοι” στην μοναδική τους εμφάνιση στα αντίπαλα καρέ στο δεύτερο 45λεπτο έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρού μετά από κάθετη πάσα να πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρομέρο. ibrahomovic

Έτσι, φτάσαμε στο 73ο λεπτό όπου από ένα σπριντ του Ράσφορντ στην αριστερή πτέρυγα και το ακόλουθο γύρισμα του ο Ζλάταν παρέλαβε έτοιμο γκολ και δεν έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και ο Σουηδός σούπερ σταρ με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος πραγματοποίησε το τελικό 3-0, το οποίο θέτει πολύ γερά θεμέλια πρόκρισης της Γιουνάιτεντ στην φάση των “16” της διοργάνωσης.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ