ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Την έσωσε ο Μεσι-ας!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της νεοφώτιστης Λεγανές στο ''Καμπ Νου'', στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Την έσωσε ο Μεσι-ας!

Με πρωταγωνιστή το Μέσι, η Μπάρτσα νίκησε δύσκολα με 2-1 τη Λεγανές του ”δικού μας” Δημήτρη Σιόβα, έφτασε τους 51 βαθμούς,και επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Για άλλη μια φορά πάντως οι παίκτες του Ενρίκε απογοήτευσαν, δείχνοντας πως έχουν μείνει στο Παρίσι…

Φουριόζα ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα, που προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με το Μέσι. Ο Νεϊμάρ έβγαλε αριστερά στον Σουάρες, εκείνος έκανε μια σέντρα με το εξωτερικό, και ο Μέσι από κοντά δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στο 10′ το φάουλ του Αργεντίνου πέρασε ψηλά, ενώ εφτά λεπτά αργότερα, ο Ελ Ζαρ νικήθηκε δύο φορές ( η μια σε τετ-α-τετ ) από τον Τερ Στέγκεν! Στο 27ο λεπτό ωραίος συνδυασμός μεταξύ Σουάρες και Μέσι, το πλασέ του τελευταίου απομακρύνθηκε από τον Ερερίν. Η Λεγανές πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους, και στο 34′ η κεφαλιά του Μαντοβάνι ύστερα από κόρνερ πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά το μακρινό σουτ του Νεϊμάρ κατέληξε στην αγκαλιά του Ερερίν. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, το σουτ εκτός περιοχής του Ελ Ζαρ, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει εντυπωσιακά.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, με τον Γκερέρο να απειλεί στο 55′, αλλά ο Τερ Στέγκεν ήταν ξανά παρών. Στο 59ο λεπτό ο Ερερίν έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Νεϊμάρ. Τεράστια ευκαιρία για τους Καταλανούς στου 68′. Ο Ραφίνια μπήκε όμορφα στην περιοχή, πλάσαρε τον Ερερίν, αλλά ο Ρίκο έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Η πίεση της Λεγανές απέφερε καρπούς στο 71′. Ύστερα από τραγικό λάθος του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο Γκερέρο έκλεψε, έσπασε προς το πέναλτι για τον νεοεισελθόντα Ουνάι Λόπεθ, ο οποίος ισοφάρισε με πλασέ κάτω από τα πόδια του Γερμανού κιπερ της Μπάρτσα. Η Μπαρτσελόνα πίεσε, και στο 89′ ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι από τον Μαντοβάνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, που ευστόχησε για το 2-1, δίχως πάντως πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους !

Με τα 2 αυτά γκολ ο Μέσι πέρασε στην 1η θέση του πίνακα των σκορερ, με 19, ενώ παράλληλα ο Αντρές Ινιέστα έφτασε τις 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ