ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μονακό

Αχ και να μην τέλειωνε ποτέ (vid)

Σε μία αναμέτρηση διαφήμιση του ποδοσφαίρου η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εντός έδρας της Μονακό με 5-3 προσφέροντας θέαμα κορυφαίου επιπέδου στους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο.

Αχ και να μην τέλειωνε ποτέ (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο “Έτιχαντ” την Μονακό. Σε έναν αγώνα ύμνο του επιθετικού ποδοσφαίρου και οι δύο ομάδες καθήλωσαν τους τηλεθεατές στις τηλεοράσεις τους αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που χάρηκε στο τέλος, καθώς μετά από ανατροπή επικράτησε των Μονεγάσκων με 5-3. Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση ότι θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους “πολίτες” καθώς η Μονακό απέδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα για να διαλύσει κάθε αντίπαλη άμυνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Μονακό μπήκε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένη να πιέσει ψηλά, σε σχηματισμό 4-4-2, τα αντίπαλα στόπερ και τον τερματοφύλακα. Αυτό ανάγκαζε τον Καμπαγιέρο σε πολλά λάθη στην προσπάθειά του να μην ξεφύγει από το πλάνο του προπονητή του, το οποίο δεν επιτρέπει την απομάκρυνση της μπάλας ακόμα και σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκλικ αιφνιδιάστηκε από την άστοχη προσπάθεια του Τουρέ να απομακρύνει τη μπάλα και η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντινή απόσταση δεν βρήκε τέρμα.

Τόσο οι Μονεγάσκοι όσο και οι “πολίτες” κυκλοφορούσαν εξαιρετικά τη μπάλα με συνέπεια κάθε αμυντική γραμμή να αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσπάθεια εξουδετέρωσης των ταχύτατων επιθετικών.

Έτσι, στο 26ο λεπτό ο Σανέ μετά από ατομική ενέργεια και αφού κέρδισε τις κόντρες πραγματοποίησε το γύρισμα από την αριστερή πτέρυγα για να έρθει ο Στέρλινγκ και με εύκολο πλασέ να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο, η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 32΄με τον Φαμπίνιο μετά από μία λάθος πάσα του Καμπαγιέρο να σεντράρει για τον Φαλκάο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1. MONACO

Το σύνολο του Ζαρντίμ έπαιζε γρήγορα τη μπάλα και στο 40ο λεπτό εκμεταλλευόμενο την ταχύτητα του κορυφαίου της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο Εμπαμπέ πήρε προβάδισμα με τον Γάλλο να βγαίνει απέναντι από τον Καμπαγιέρο και με υποδειγματικό τελείωμα να γράφει το 2-1.

To δεύτερο 45 λεπτό ήταν εξίσου συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις με το πρώτο. Αρχικά στο 49ο λεπτό ο Φαλκάο κέρδισε πέναλτι από τον Οταμέντι αλλά ο Καμπαγιέρο νίκησε τον Κολομβιανό επιθετικό λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Έτσι, η Σίτι που ήταν εξίσου ικανή με την αντίπαλό της στην κόντρα κατάφερε στο 59ο λεπτό με τον Στέρλινγκ να κλέβει τη μπάλα και να την μοιράζει κάθετα στον Αγκουέρο να ισοφαρίσει σε 2-2, καθώς ο Σούμπασιτς δε μπόρεσε να συγκρατήσει το δυνατό σουτ του Αργεντίνου. falcao

Παρ΄όλα αυτά, οι τραγικές αμυντικές συμπεριφορές και των δύο ομάδων συνέχισαν να συμβάλλουν σε συνδυασμό με την εκατέρωθεν ποιότητα στη επίτευξη πολλών τερμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, στο 61ο λεπτό ο Στόουνς ενώ φάνηκε να ελέγχει τη φάση δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Φαλκάο, ο οποίος με μαγική λόμπα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Μονεγάσκους.

Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να οπισθοχωρούν προσπαθώντας να αφήσουν λιγότερους κενούς χώρους στον αντίπαλο. Ωστόσο, πλήρωσαν την αμυντική αδυναμία τους στον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκαν στις στατικές φάσεις. Αρχικά, στο 72΄ο Αγκουέρο μετά από εκτέλεση κόρνερ με ένα απίθανο βολέ ισοφάρισε σε 3-3. Λίγα λεπτά αργότερα, πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιάγια Τουρέ με κεφαλιά πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Στόουνς να εξιλεωθεί, ο οποίος αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι πραγματοποίησε το 4-3. aguero

Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε στο 84΄με τον Σίλβα με λόμπα να τροφοδοτεί κάθετα τον Αγκουέρο, ο οποίος γύρισε για τον ολομόναχο Σανέ που δε δυσκολεύτηκε με κενή εστία να γράψει το τελικό 5-3.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μονακό:

[team2]

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ