ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

“Πονηρή” ρεβάνς (vid)

Τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο ζευγάρι της Σεβίλλης με τη Λέστερ μετά την νίκη των Σεβιγιάνων με 2-1 επί των "αλεπούδων".

“Πονηρή” ρεβάνς (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Σεβίλλη υποδέχτηκε στο “Σάντσεθ Πιθκουάν” την Λέστερ. Οι Ανδαλουσιανοί ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά μία στιγμή αμυντικής αδράνειας έδωσε τη δυνατότητα στις “αλεπούδες” να μειώσουν σε 2-1, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Έτσι, η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή στη ρεβάνς που θα γίνει στην Αγγλία με τη Λέστερ, όμως, να χρειάζεται να ανεβάσει αρκετά την απόδοσή της αν επιθυμεί να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Σεβίλλη ανέλαβε την συντριπτική κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λέστερ να οργανώνεται πίσω από αυτήν. Στο 14ο λεπτό, ο Κορέα τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Μόργκαν, ο οποίος ήρθε με φόρα και τον ανέτρεψε με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Κορέα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σμάιχελ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Εσκουδέρο, ο οποίος έπαιρνε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες επιχείρησε ένα συρτό σουτ που απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο Σμάιχελ. sarabia

Οι Σεβιγιάνοι έπαιζαν πολύ από την αριστερή πτερυγα, από την πλευρά δηλαδή από την οποία προήλθε και το πρώτο τους τέρμα. Ειδικότερα, ο Εσκουδέρο σέντραρε προς το δεύτερο δοκάρι για να έρθει ο Πάμπλο Σαράμπια και με καρφωτή κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι “αλεπούδες’ αδυνατούσαν να κρατήσουν έστω για λίγα δευτερόλεπτα τη μπάλα με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς σε θέση άμυνας. Παρ΄όλα αυτά, είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος απέκρουσε ένα ακόμη συρτό σουτ, του Κορέα αυτή τη φορά στο 37ο λεπτό.

Η Λέστερ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη διάθεση να πιέσει ψηλά τα αντίπαλα στόπερ. Ωστόσο, οι ευκαιρίες συνέχισαν να προέρχονται από τα πόδια των παικτών της Σεβίλλης με τον Βιτόλο στο 50ο λεπτό μετά την κάθετη πάσα του Νασρί να σημαδεύει από πλάγια θέση το κάθετο δοκάρι του Σμάιχελ.

Oι Σεβιγιάνοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους και σε ένα δεύτερο γκολ στο 62ο λεπτό με τον Γιόβετιτς να κρατάει άψογα την μπάλα υπό την κατοχή του και να την στρώνει στον Κορέα, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. vitolo

Η Λέστερ αν και δεν δημιουργούσε ευκαιρίες είχε αρχίσει λόγω της πίεσης της να αναγκάζει σε λάθη τους γηπεδούχους. Έτσι, κόντρα στην ροη του παιχνιδιού, στην πρώτη φορά που δοκίμασε να παίξει με τη μπάλα κάτω μείωσε σε 2-1 με τον Βάρντι να πετυχαίνει με τελείωμα από κοντινή απόσταση μετά το γύρισμα του Ντρινκγουότερ το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση.

Το σύνολο του Σαμπάολι δεν έδειχνε ικανό να ξεπεράσει το σοκ και το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία με την κεφαλιά του δοκάρι στο 88ο λεπτό να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η ενδεκάδα της Σεβίλλης:

[team1]

Η ενδεκάδα της Λέστερ:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ