ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Οι “κύκνοι” έχουν το όνομα, η Τσέλσι την ομορφιά (vid)

Η Τσέλσι με κυριαρχική εμφάνιση επικράτησε εντός έδρας της Σουόνσι με 3-1

Οι “κύκνοι” έχουν το όνομα, η Τσέλσι την ομορφιά (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής η Τσέλσι υποδέχτηκε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Σουόνσι. Οι “μπλε” πραγματοποίησαν ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο μετά την τελική τους επικράτηση επί των “κύκνων” με 3-1 με το σκορ να κολακεύει τους γηπεδούχους. Κορυφαίοι για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν ο Φάμπρεγκας με το ολοκληρωτικό του παιχνίδι, ο Καντέ ο οποίος για ένα ακόμη αγώνα αναχαίτιζε τις αντίπαλες επιθέσεις και ο Αζάρ, ο οποίος ταλαιπωρούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπλε” είχαν αναλάβει από την αρχή της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν είτε μέσω των κάθετων πασών του Φάμπρεγκας είτε μέσω ατομικών ενεργειών του Αζάρ να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα που είχε κλειστεί στα καρέ της.

Έτσι, στο 20ο λεπτό μετά το γύρισμα του Πέδρο, ο Φάμπρεγκας, ο οποίος είχε πατήσει περιοχή, σούταρε υπό πίεση μέσα στην περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στη Τσέλσι. fabregas

Εφτά λεπτά αργότερα, οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά αλλά ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε εντυπωσιακά σκαστό γυριστό του Φάμπρεγκας.

Οι “κύκνοι” μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα μόνο στο δικό τους μισό, καθώς τόσο ο Καντέ όσο και οι υπόλοιποι ανέκοπταν κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων να αλλάξουν πολλές πάσες.

Ωστόσο, κόντρα στη ορή του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σουόνσι ισοφάρισε μετά από μία στημένη φάση. Ειδικότερα την εκτέλεση φάουλ ανέλαβε ο Σίγκουρτσον και ο Γιορέντε με άπιαστη κεφαλιά στη γωνία του Κουρτουά ισοφάρισε σε 1-1. chelsea

Οι “μπλε” μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φάμπρεγκας να συνεργάζεται με τον Αζάρ και τον Βέλγο με δυνατό σουτ να αναγκάζει τον Φαμπιάνσκι σε εντυπωσιακή επέμβαση στην γωνία του.Ο Ισπανός μέσος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος αλλά ήταν άτυχος στο 51ο λεπτό όταν ο Αζάρ γύρισε προς το ύψος της περιοχής και ο Φάμπρεγκας αντίκρισε το σουτ που που επιχείρησε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν παθιασμένα μπροστά από την εστία του Φαμπιάνσκι μέχρι το 72ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο παρέλαβε την πάσα του Σεσκ λίγο έξω από την περιοχή και με αριστοτεχνικό πλασέ στη γωνία του γκολκίπερ σημείωσε το 2-1 για τη Τσέλσι. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το γκολ φέρει, βέβαια και ο Φαμπιάνσκι, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του. hazard

Οι “κύκνοι” αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και το πλήρωσαν στο 85ο λεπτό με τον ορεξάτο Αζάρ, να πραγματοποιεί μία ακόμη ατομική ενέργεια και με γύρισμα του προς τον Ντιέγκο Κόστα, ο Ισπανός φορ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ