ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Κάνε μας τη χάρη, Κέιν (vid)

O Χάρι Κέιν έβαλε την υπογραφή του σε μία ακόμη νίκη της Τότεναμ, αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-2 απέναντι στην Έβερτον.

Κάνε μας τη χάρη, Κέιν (vid)

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η Τότεναμ υποδέχτηκε στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” την Έβερτον. Τα “σπιρούνια” εκμεταλλευόμενα την επιθετική τους άμυνα και την εκτελεστική δεινότητα του Χάρι Κέιν, ο οποίος έφτασε τα 19 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ επικράτησαν των “ζαχαρωτών” πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-2. Έτσι βρέθηκαν έστω και προσωρινά στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα (6/3) κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία μέχρι το 20ο λεπτό. Τότε ήρθε η ώρα του Χάρι Κέιν να αποδείξει για μία ακόμα φορά την κλάση του βρίσκοντας λίγο κενό χώρο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και εξαπολύοντας έναν “κεραυνό” με τον οποίο άνοιξε το σκορ για τα “σπιρούνια”. kane

Οι “πετεινοί” επιχειρούσαν να χτίσουν πάνω σε αυτό το προβάδισμα αλλά τόσο το σουτ του Έρικσεν που πέρασε λίγο άουτ όσο και το σουτ του Γουανιάμα που σταμάτησε στο δοκάρι κρατούσαν την Έβερτον για τα καλά μέσα στο παιχνίδι.

Μετά τη συμπλήρωση ενός μισάωρου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά τα πολλά λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και από τις δύο πλευρές λόγω της πιεστικής άμυνας.

Τα “σπιρούνια” βγαίναν συνήθως πρώτα σε όλες τις μονομαχίες με τον Βερτόχεν να πραγματοποιεί εκπληκτικό παιχνίδι και να επιχειρεί στο 53΄με ατομική ενέργεια να περάσει όλη την ομάδα αλλά το σουτ του να σταματάει στον Ρόφλες.

Η πίεση ψηλά των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 56ο λεπτό όταν ο Ντεμπελέ πίεσε τον Σνάιντερλιν αναγκάζοντας τον σε λάθος κοντά στην περιοχή της Έβερτον. Έτσι, ο Ντέλε Άλι με μία κάθετη πάσα τροφοδότησε χωρίς να χάσει χρόνο τον Κείν, ο οποίος με άψογο πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του.

Μία στιγμή αμυντικής αδράνειας, όμως, για την Τότεναμ ήταν αρκετή για τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος επωφελήθηκε του γλιστρήματος του Βερτόχεν και με συρτό σουτ στη γωνία του Γιορίς έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μειώνοντας σε 2-1. ali

Αυτό το γκολ ανάγκασε τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να φρεσκάρει την ομάδα του με πιο αμυντικογενείς παίκτες θέλοντας να διατηρηθεί το προβάδισμα μέχρι τέλους. Έτσι, τα “ζαχαρωτά” σε μία στημένη φάση αιφνιδιάστηκαν, καθώς μετά τη γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Γουίνκς στο 92ο λεπτό ο Ντέλε Άλι με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν μέσα στα λίγα λεπτά που απέμεναν να μειώσουν στο σκορ με τον Βαλέντσια με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ να μειώνει στο τελικό 3-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ