ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μία είναι η «Κυρία» στην Ιταλία!

Η Γιουβέντους ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στη Μίλαν (2-1).

Μία είναι η «Κυρία» στην Ιταλία!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, φάσεις αλλά μόλις τρία γκολ, η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Μίλαν στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής, επικρατώντας στο νήμα με 2-1, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική υπεροχή της και παίρνοντας το σπουδαίο τρίποντο της νίκης.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι, έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους και προσπάθησαν με οργανωμένες φάσεις να φτάσουν στο γκολ.

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Κεντίρα επιχείρησε να δοκιμάσει το πόδι του, αλλά το σουτ που έκανε κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα.

Στο 9′ η Γιουβέντους απείλησε ξανά όταν ο Πιάτσα έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπάθησε να τελειώσει την φάση, αλλά χωρίς να βρει στόχο.

Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Ντιμπάλα να «πυροβολήσει», με το σουτ του ωστόσο να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Οι ρυθμοί του αγώνα δεν άλλαξαν και η «Μεγάλη Κυρία» συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, ενώ στο 24′ ο Ιγκουαΐν έφτασε μία ανάσα από το 1-0, το οποίο και αποσόβησε ο Ντοναρούμα με σταθερή απόκρουση.

Με την συμπλήρωση όμως μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μπενατιά εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Ντάνι Άλβες και με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Γιουβέντους ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο χορτάρι, με τη Μίλαν ωστόσο να καταφέρνει να φτάνει στην επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης όταν ο Μπάκα βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, νίκησε τον Μπουφόν και έκανε το 1-1.

Η επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια βρήκε ακόμα περισσότερο πεισμωμένη τη Γιουβέντους, με τους Πιάνιτς (51′) και Κεντίρα (53′) ωστόσο να βρίσκουν απέναντι τους τον Ντοναρούμα, που κράτησε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να γίνουν ξανά απειλητικοί με τις προσπάθειες όμως των Πιάτσα (59′) και Πιάνιτς (61′) να μην βρίσκουν στόχο.

Η Μίλαν από την άλλη δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες να κυνηγήσει τη νίκη, μιας και απείλησε μόλις δύο φορές, με τις επισκέψεις των Οκάμπος (69′) και Σόσα (76′) στην περιοχή του Μπουφόν, να μην καθίστανται επικίνδυνες.

Στο 74′ ήρθε ακόμα μία σπουδαία -διπλή- ευκαιρία για τη Γιουβέντους, η οποία έφτασε μία ανάσα από το 2-1 με τους Κεντίρα και Ιγκουαΐν, αλλά ο Ντοναρούμα δήλωσε το «παρών» και κράτησε την ομάδα του ζωντανή.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα και ενώ η Γιουβέντους πίεζε ασφυκτικά για το γκολ, ο Σόσα έπεσε άτσαλα πάνω στον αντίπαλό του και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Σαν να μην έφτανε αυτό στους «ροσονέρι», ο Ντε Σίλιο δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Ντοναρούμα και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως το πέναλτι υπέρ της «Βέκια Σινιόρα».

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, κάνοντας το 2-1 και δίνοντας επί της ουσίας το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ