ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Μία στραβοκλωτσιά του στέρησε τη νίκη (vid)

O Ολυμπιακός απόλεσε μέσα από τα ίδια του τα πόδια μία μεγάλη νίκη, καθώς αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλος με 1-1 με τη Μπεσίκτας.

Μία στραβοκλωτσιά του στέρησε τη νίκη (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Μπεσίκτας. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν το καλύτερο τους φετινό ημίχρονο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά ένα τραγικό λάθος του Νίκολα Λεάλι ήταν αρκετό για να φύγει η Μπεσίκτας με την ισοπαλία (1-1). Ωστόσο, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν πρέπει να αποθαρρύνονται καθώς φανέρωσαν ξεκάθαρα δείγματα βελτίωσης σε σχέση με το παρελθόν ενώ η Μπεσίκτας δεν τρόμαξε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπεσίκτας ήταν αυτή που ανέλαβε την κατοχή της μπάλας από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό να επιλέγει να μην πιέζει ψηλά και να περιμένει στο δικό του μισό. Η τούρκικη ομάδα επιχειρούσε συχνά με διαγώνιες σέντρες προς την πλευρά του Φιγκέιρας να τροφοδοτήσει είτε τον Μπάμπελ είτε τον Αμπουμπακάρ αλλά οι ερυθρόλευκοι αμύνονταν αποτελεσματικά με τον Μανθάτη να δίνει πολύτιμες βοήθειες στον Πορτογάλο μπακ.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο της ομάδας έδειχναν ανεβασμένοι ψυχολογικά κάτι που επιβεβαιωνόταν από την αμυντική τους διάθεση και το γεγονός ότι συνήθως βγαίναν πρώτοι στα προσωπικά τους μαρκαρίσματα. Παράλληλα, η συμμετοχή του Καμπιάσο στο βασικό σχήμα έπειτα από 10 αγώνες συνέβαλε σημαντικά στο να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είχαν ελαττώσει σε μεγάλο βαθμό τις βαθιές μπαλιές που επιχειρούσαν επί Μπέντο. cambiasso

Έτσι, στο 36ο λεπτό ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε την Μπεσίκτας ανοίγοντας το σκορ. Ειδικότερα, μετά από μία εξαιρετική σέντρα, ο Καμπιάσο, ο οποίος πραγματοποίησε κάθετη κίνηση φορ, με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Στο δεύτερο 45 λεπτο οι ερυθρόλευκοι έμοιαζαν να έχουν οπισθοχωρήσει πιο κοντά στην περιοχή τους και απειλήθηκαν με την κεφαλιά του Ταλίσκα να απομακρύνει σε κόρνερ ο Λεάλι.

Χωρίς, όμως, να απειλήσει ουσιαστική η Μπεσίκτας, ένα τραγικό λάθος της έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει, όταν μετά τη λάθος πάσα του Λεάλι προς τον Αμπουμπακάρ, ο στράικερ της τούρκικης ομάδας με αριστοτεχνικό πλασέ πραγματοποίησε το 1-1.

Αυτό το τέρμα μπλόκαρε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούσαν να ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχραιμία. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να χτίσουν πάνω στην ψυχρολουσία που δέχτηκε ο αντίπαλός τους αλλά δεν τα κατάφερε με διπλή χαμένη ευκαιρία στο 58ο λεπτό. Αρχικά, ο Κουαρέσμα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Λεάλι και στη συνέχεια της φάσης ο Ρέτσος απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή το σουτ του Μπάμπελ.

Μετά τη συμπλήρωση 65 λεπτών παιχνιδιού και παρά το γεγονός ότι η Μπεσίκτας έπαιζε συνεχώς από την πλευρά του Κουαρέσμα και οι δύο πλευρές φάνηκαν να μην κυνηγάνε με την ίδια ένταση το γκολ, με τους Τούρκους να βολεύονται με την ισοπαλία και τον Ολυμπιακό να μένει από δυνάμεις και να μην παίρνει τίποτα μεσοεπιθετικά από τους νεοεισελθόντες Μάρτινς και Μάριν.

Παρ΄όλα αυτά, ένα λάθος του Μάριν λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ευτύχησε να αντικρίσει το κοντινό σουτ του Τοσούν να σταματάει στο σώμα του Ντα Κόστα με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μανθάτης, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκοκχάν, Τόσιτς, Μαρσέλο, Αντριάνο, Χάτσινσον, Αρσλάν, Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ