ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αυτή τη φορά δεν κάηκε από την Burn-ley (vid)

Η Λίβερπουλ πήρε εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου επικρατώντας εντός έδρας της Μπέρνλι με 2-1.

Αυτή τη φορά δεν κάηκε από την Burn-ley (vid)

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο “Άνφιλντ” την Μπέρνλι. Οι “κόκκινοι” αν και πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση κατάφεραν με κορυφαίους ποδοσφαιριστές το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο (Ματίπ, Κλαβάν) να επικρατήσουν με ανατροπή της Μπέρνλι με 2-1. Έτσι, παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πλησιάζοντας την Τότεναμ και την Μάντσεστερ Σίτι στον ένα βαθμό, αν και τόσο τα “σπιρούνια” όσο και οι “πολίτες” διαθέτουν ένα αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους αναλαμβάνοντας την κατοχή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και ασκώντας πίεση στα αντίπαλα καρέ. Στο 7ο λεπτό εξαργύρωσαν αυτήν την πίεσή τους με τον Λότον με μία σέντρα ακριβείας να βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Μπαρνς, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την Μπέρνλι.

Η Λίβερπουλ έμοιαζε να τα έχει χαμένα με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξή της, καθώς η μπάλα δεν περνούσε από τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, οι Μανέ και Κουτίνιο ήταν εκτός παιχνιδιού, αδυνατώντας να δημιουργήσουν ρήγματα σε έναν εναντίων ενός καταστάσεις. liverpool

Κόντρα στη ροή του παινχιδιού, όμως, οι “κόκκινοι” ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Οριγκί να σεντράρει και τον Βαινάλντουμ να επωφελείται από τις κόντρες και με προβολή να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ συνέχισε να μην εντυπωσιάζει με την Μπέρνλι να επιλέγει να μην κλειστεί πίσω, όπως πραγματοποιεί συνήθως.

Με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε στο 61ο λεπτό, στο οποίο ο Εμρέ Τσαν επιχείρησε ένα άπιαστο συρτό μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Χίτον και έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ. liverpool

Αυτό το γκολ καθόρισε τον προσανατολισμό των δύο ομάδων με τον Γιούργκεν Κλοπ να ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο για τη διαφύλαξη των μετόπισθεν και τη διατήρηση του σκορ και τον Σον Ντάις να επιθυμεί η ομάδα του μέσω της κατοχής της μπάλας και κυρίως μέσω γεμισμάτων να φτάσει στην ισοφάριση.

Αυτό λίγο έλειψε να επιτευχθεί για την Μπέρνλι, η οποία στο 63ο λεπτό μετά από μία εκτέλεση φάουλ αντίκρισε τον Κλαβάν στην εξέλιξη της φάσης να πέφτει με αυτοθυσία πάνω στο σουτ του Μπαρνς και να απομακρύνει τον κίνδυνο για λογαριασμό των γηεπδούχων.

Οι “κόκκινοι” εκδήλωσαν ελάχιστες αντεπιθέσεις και όποτε το κατάφεραν αυτό τις σπατάλησαν με την σημαντικότερη ευκαιρία της να εκδηλώνεται στο 89ο λεπτό όταν ο Τσαν τροφοδότησε κάθετα τον Μανέ, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χίτον.

Στην τελευταία φάση του αγώνα το σύνολο του Ντάις άγγιξε την ισοφάριση μετά από μία εκτέλεση πλαγίου αλλά ο Λότον υπό την πίεση του Κλαβάν δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να νικήσει τον Μινιολέ με αποτέλεσμα να μέινει μέχρι τέλους αυτό το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ