ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπιλμπάο

Επιτέλους διπλό για τη Μπιλμπάο!

Απόδραση από το ''Ανοέτα'' για τη Μπιλμπάο, που επιβλήθηκε με 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της La Liga Santander.

Επιτέλους διπλό για τη Μπιλμπάο!

Σε ένα βροχερό τερέν, οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να παίξουν με τη μπάλα κάτω και να φτιάξουν φάσεις. Στο 9′, ο Ινιάκι Γούλιαμς έκανε ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας, σούταρε συρτά και ο Ρούλι με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Απίθανη χαμένη ευκαιρία από τον Γκαρσία, που βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ της Σοσιεδάδ, και τον είδε να σταματά το σουτ του, στο 17′. Τρία λεπτά μετά, και πάλι ο Γκαρσία βρέθηκε σε θέση βολής ύστερα από σέντρα-φάουλ του Μπενιάτ, η κεφαλιά του έφυγε μόλις άουτ. Η πίεση των Βάσκων απέδωσε καρπούς στο 28′. Ο Γεράι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πριέτο, ο Ραούλ Γκαρσία έστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα, και νίκησε τον Ρούλι για το 1-0. Μακρινό σουτ του Λέκουε, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της Μπιλμπάο,ύστερα από 32 λεπτά αγώνα. Στην εξέλιξη της φάσης, σέντρα του Βέλα, κεφαλιά του Χουάνμι, ο Κέπα εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και έδιωξε. Απολύτως δίκαια, η ανάπαυλα βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Οι παίκτες του Εουσέμπιο Σανκριστάν, βγήκαν από τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, όμως η παράταξη της άμυνας των ”ερυθρόλευκων” ήταν υποδειγματική, κλείνοντας όλους τους χώρους. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 57′ ο Οριοθόλα έκανε τραγικό λάθος, ο Ινιάκι βρέθηκε απέναντι από τον Ρούλι, και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό, σέντρα Πριέτο, κεφαλιά άουτ από τον Μπαουτίστα.

Η Σοσιεδάδ δεν το έβαλε κάτω, και στο 70′ σκόραρε με τον Ίνιγο Μαρτίνεθ (με κεφαλιά), το γκολ όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φαουλ. Ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος στο 83′, όταν η κεφαλιά του έπειτα από κόρνερ, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κέπα. Το τέμπο του ματς έπεσε, η Μπιλμπάο προσπάθησε να διαφυλάξει τα νότα της, ενώ από την άλλη η Σοσιεδάδ ”έμεινε” από δυνάμεις. Το τελικό σφύριγμα βρήκε πανευτυχή τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ