ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

No Kane, no problem (vid)

Παρά τον πρόωρο τραυματισμό του Χάρι Κέιν, η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας μετά την άνετη επικράτησή της με 6-0 επί της Μίλγουολ.

No Kane, no problem (vid)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του FA Cup η Τότεναμ υποδέχτηκε στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” την Μίλγουολ, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Οι “πετεινοί” δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μίλγουολ, την οποία φιλοδώρησαν με 6 τέρματα (6-0) έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Έρικσεν, Σον και Άλι. Έτσι, έγιναν η τρίτη ομάδα μετά την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι που προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού με τον νικητή του αυριανού ζευγαριού (13/3), ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απομένει για να κλείσει η τετράδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι δε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα “σπιρούνια”, τα οποία αντίκρισαν στο 5ο λεπτό τον Χάρι Κέιν να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Το πρώτο 15λεπτο πέρασε ανώδυνα για τη Μίλγουολ, η οποία αν έβλεπε την Τότεναμ να σφίγγει το κλοιό στα καρέ της κατόρθωσε να αντιμετωπίσει τους κραδασμούς.

Έτσι, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας χρειάστηκαν μία ατομική έμπνευση για να ανοίξουν το σκορ. Ειδικότερα, στο 31ο λεπτό μετά από μία κακή απομάκρυνση μέσα στην περιοχή, ο Έρικσεν από πλάγια θέση και με τη μπάλα να σκάει επιχείρησε το γυριστό το οποίο κατέληξε στο βάθος της εστίας δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. son

Μετά το συγκεκριμένο τέρμα όλα απλοποιήθηκαν για τους “πετεινούς”, οι οποίοι ήταν αναμενόμενο ότι θα έβρισκαν κενούς χώρους. Με αυτόν τον τρόπο, στο 41ο λεπτό, ο Σον εκδήλωσε την αντεπίθεση και αφού συνέκλινε προς τη μεγάλη περιοχή με ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ στο απέναντι “παραθυράκι” διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι, όπως τέλειωσε το πρώτο με το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο να κλειδώνει την πρόκριση από το 54ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από μία υπέροχη κάθετη σέντρα του Τρίπιερ, ο Σον με δυνατό βολέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. ali

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κατορθώσει σε καμία περίπτωση να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία κάτι που ενθάρρυνε την Τότεναμ να πιέσει για ακόμη περισσότερα γκολ.

Το τέταρτο γκολ ήρθε τελικά για τα “σπιρούνια”, τα οποία στο 72ο λεπτό μετά από μία υπέροχη συνεργασία 4 παικτών πραγματοποίησαν το 4-0 με τον Ντέλε Άλι να αξιοποιεί την ασίστ του Έρικσεν. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία διάθεση να σταματήσουν να σκοράρουν με αποτέλεσμα στο 790 λεπτό ο Γιάνσεν μετά το γύρισμα του Σον να πετύχει με υπέροχο πλασέ το 5-0, ένα γκολ το οποίο αποτέλεσε το πρώτο του με τη φανέλα της Τότεναμ σε ανοιχτό παιχνίδι.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Χέουνγκ Μιν Σον, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και το 6-0 με ένα βολέ μέσα στην περιοχή, το οποίο δε μπόρεσε να συγκρατήσει στην αγκαλιά του ο γκολκίπερ της Μίλγουολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ