ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Πρόκριση δια χειρός Σμάιχελ (vid)

Ο Κάσπερ Σμάιχελ "κατέβαζε ρολά" και η Λέστερ πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Σεβίλλης με 2-0.

Πρόκριση δια χειρός Σμάιχελ (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του “Σάντσεθ Πιθκουάν” η Λέστερ υποδέχτηκε στο “Κινγκ Πάουερ την Σεβίλλη. Oι “αλεπούδες” όντας πιο ψυχωμένες και με περισσότερα αποθέματα ενέργειας θύμησαν την περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας με αποτέλεσμα να επικρατήσουν των άοσμων Σεβιγιάνων με 2-0 και να προκριθούν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Νασρί επιχείρησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα αλλά ο Σμάιχελ ήταν σε ετοιμότητα απομακρύνοντας σε κόρνερ το δυνατό σουτ από πλάγια θέση του πρώην άσου της Άρσεναλ.

Παρ΄όλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν μπει με μεγαλύτερη διάθεση και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας ψηλά τη Σεβίλλη, η οποία αν και προσπαθούσε από πίσω να φτιάξει παιχνίδι πραγματοποιούσε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. morgan

Ως εκ τούτου, οι “αλεπούδες” είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερο στα πόδια τους με συνέπεια να αναγκάζουν τους Ανδαλουσιανούς σε πολλά φάουλ. Ένα από αυτά εκτέλεσε ο Μαχρέζ στο 27ο λεπτό, ο οποίος τροφοδότησε τον Μόργκαν στο δεύτερο δοκάρι και ο Τζαμαϊκανός με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ δίνοντας σκορ πρόκρισης στη Λέστερ.

Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος η Σεβίλλη κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά ήταν ανούσια, καθώς το σύνολο του Γκρεγκ Σέξπηρ αμυνόταν συντονισμένα κλείνοντας κάθε ελεύθερο χώρο.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Σεβίλλη μπήκε δυνατά και στο 52ο λεπτό άγγιξε την ισοφάριση με το μακρινό τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Εσκουδέρο να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σμάιχελ. sevilla

Ωστόσο, αντί για το 1-1 έγινε το 2-0 με τον Ολμπράιτον στο 54΄να ευνοείται από την κακή απομάκρυνση του Ραμί και με ένα συρτό σουτ να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στη Λέστερ.

Οι Ανδαλουασιανοί έμοιαζαν να μην έχουν ενέργεια από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι έβγαιναν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες με τον Φουκς, τον Ντιντί και τον Χουτ. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, απείλησαν για μία ακόμη φορά αλλά το σουτ του Κορέα απέκρουσε με γροθιές ο Σμάιχελ στο 72ο λεπτό. vitolo

Δύο λεπτό αργότερα, η Σεβίλλη έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Νασρί αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά την ανόητη κοκορομαχία που είχε με τον Τζέιμι Βάρντι. Παρ΄όλα αυτά, στο 79΄ο διαιτητής της αναμέτρησης ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος της Λέστερ για ανατροπή του Βιτόλο από τον Σμάιχελ. Η ψυχολογία, όμως των δύο ομάδων ήταν αντιστρόφως ανάλογη και αυτό πιστοποιήθηκε και στην εκτέλεση πέναλτι του Νζονζί, ο οποίος νικήθηκε από τον κορυφαίο των “αλεπούδων”, Κάσπερ Σμάιχελ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης η Σεβίλλη δε μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλοι εστία σε αντίθεση με τη Λέστερ, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβάσει περαιτέρω το δείκτη του σκορ αλλά δύο άσχημα τελειώματα του Βάρντι (το ένα εκ των οποίων στην αντεπίθεση) διατήρησαν το σκορ ως έχει και χάρισαν την πρόκριση στο σύνολο του Γκρεγκ Σέξπηρ.

Η ενδεκάδα της Λέστερ:

[team1]

Η ενδεκάδα της Σεβίλλης:

[team2]

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ