ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Χασούρα και για τις δύο (vid)

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο χαμένες ευκαιρίες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Έτιχαντ".

Χασούρα και για τις δύο (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε στο “Έτιχαντ” τη Λίβερπουλ. Σε μία αναμέτρηση με δαιμονιώδη ρυθμό οι δύο ομάδες ήταν ανέπλπιστα άστοχες με συνέπεια να αναδειθχθούν ισόπαλες με 1-1. Αυτή η ισοπαλία δεν ευνοήσε καμία ομάδα στο κυνήγι που πραγματοποιούν για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σίτι να παραμένει τρίτη και τη Λίβερπουλ σε κοντινή απόσταση από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Σίτι να επιχειρεί πολύ από τα πλάγια να δημιουργήσει κινδύνους παίζοντας είτε με τον Σανέ είτε με τον Στέρλινγκ. Έτσι, στο 20ο λεπτό ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ του Σανέ από πλάγια θέση και ο Σίλβα στην επαναφορά σούταρε απογοητευτικά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από ένα τραγικό γύρισμα του Στόουνς προς τον τερματοφύλακα ο Μανέ δε μπόρεσε να επωφεληθεί και να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Καμπαγιέρο λόγω και της πίεσης του Οταμέντι. Μετά τη συγκεκριμένη φάση οι “κόκκινοι” άρχισαν να έχουν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους αλλά δυσκολεύονταν να βρουν κενούς χώρους. firmino

Με αυτόν τον τρόπο, ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που πλησίασαν το γκολ με τον Σίλβα στο 39ο λεπτό να γυρίζει παράλληλα από τον Μινιολέ και η μπάλα να περνάει από τον Στέρλινγκ για να καταλήξει στον αφύλαχτο Φερναντίνιο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Φιρμίνο μπήκε κατά μέτωπο μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε σε κόρνερ ο Καμπαγιέρο. Στην εξέλιξη του κόρνερ που ακολούθησε ο Καμπαγιέρο προέβη σε μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση, αυτή τη φορά στο σουτ του Λαλάνα μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο παραγωγικό από πλευράς φάσεων κάτι το οποίο ευνόησε το γρήγορο γκολ της Λίβερπουλ. Ειδικότερα, στο 50ο λεπτό ο Φιρμίνο γκρεμίστηκε μέσα στην περιοχή από τον Κλισί και ο Μίλνερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά από αυτό το γκολ οι “πολίτες” έμοιαζαν να έχουν χάσει τη συγκέντρωσή τους κάτι στο οποίο συνέβαλε και η κούραση του Γιάγια Τουρέ. Παρ΄όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν αυτό με τον Φιρμίνο στο 61΄μετά την κάθετη πάσα του Κουτίνιο να μην μπορεί να νικήσει τον Καμπαγιέρο. aguero

Έτσι, η Σίτι που σταδιακά ανέβαζε ξανά την απόδοσή της κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 69ο λεπτό με τον Αγκουέρο να αξιοποιεί με κοντινό πλασέ το συρτή σέντρα του Ντε Μπρούιν. O Βέλγος άσος, μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία να μπει στον πίνακα των σκόρερ όταν από πλεονεκτική θέση στο 76ο λεπτό σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες έμοιαζαν ικανές να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή με την Λίβερπουλ να επιχειρεί να “χτυπήσει” στις κόντρα επιθέσεις στο 80ο λεπτό. Ωστόσο, αρχικά με τον Λαλάνα, ο οποίος δεν έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια με το Φιρμίνο ο οποίος σούταρε λίγο άουτ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά της.

Από το 80ο λεπτό και ύστερα φάνηκαν οι “πολίτες” να κυνηγάνε περισσότερο το γκολ με τους “κόκκινους” να οργανώνονται στην άμυνά τους. Ωστόσο, οι χαμένες ευκαιρίες αποτελούσαν τη συζήτηση του παιχνιδιού με τον Αγκουέρο να μην μπορεί στο 87 και στο 91΄ να πλασάρει εντός εστίας. Με αυτόν τον τρόπο το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ