Στη μάχη για Γκορέτσκα η Άρσεναλ | Sportsking.gr

Στη μάχη για Γκορέτσκα η Άρσεναλ

Μεγάλη μάχη με την Τότεναμ θα πρέπει να δώσει η Άρσεναλ αν θέλει να είναι εκείνη που θα αποκτήσει τον Λέον Γκορέτσκα από τη Σάλκε.

Μια ακόμα πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί ο Λέον Γκορέτσκα με τη φανέλα της Σάλκε και όλα δείχνουν ότι θα είναι και η τελευταία του με το Γερμανικό σύλλογο.

Ο 22χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 αλλά έχει απορρίψει την πρόταση της ομάδας του για επέκταση με αποτέλεσμα να βγει στο «σφυρί» το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γερμανός βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων με την Τότεναμ να είναι από τις πρώτες που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της αλλά πλέον θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τη » Daily Mirror» η Άρσεναλ έχει μπει και εκείνη για τα καλά στη μάχη της απόκτησης του Γκορέτσκα.

Το οικονομικό δε θα είναι εμπόδιο για καμία από τις δυο ομάδες από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και τα χρήματα που θα χρειαστούν θα είναι λιγότερα της αξίας του.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.