ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κουμάντο στο Μερσεϊσάιντ κάνει η Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ χάρη στην ατομική της ποιότητα επικράτησε εντός έδρας της Έβερτον με 3-1.

Κουμάντο στο Μερσεϊσάιντ κάνει η Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Έβερτον στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” ξεδίπλωσαν την ατομική τους ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και χάρη στον πολυτιμότερο της αναμέτρησης, Φελίπε Κουτίνιο, πήραν το τρίποντο με 3-1 κόντρα στα ακίνδυνα “ζαχαρωτά”. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Γιούργκεν Κλοπ επί της Έβερτον σε ισάριθμα παιχνίδια, ένα επίτευγμα που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ από κανέναν άλλο προπονητή της Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “κόκκινοι” ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από μία ατομική ενέργεια του Μανέ ο Σενεγαλέζος έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και με ένα συρτό σουτ έγραψε το 1-0.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έβγαζε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Κουτίνιο να συγκλίνει προς τον άξονα και να σουτάρει αλλά να αντικρίζει τον Ρόφλες να τον νικάει.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχιζε να πέφτει και παρά το γεγονός ότι η Έβερτον αδυνατούσε να βρει καθαρή ευκαιρία, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 290 λεπτό με τον πιτσιρικά Πένινγκτον στην εξέλιξη ενός κόρνερ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών και με κοντινό πλασέ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Αυτό το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με τον Κουτίνιο να θυμίζει τον καλό του εαυτό και με ένα κλασσικό του τέρμα με τελείωμα στην απέναντι γωνία μετά από ατομική ενέργεια να δίνει το προβάδισμα με 2-1 στη Λίβερπουλ.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι μονομαχίες σώμα με σώμα μονοπώλησαν την αναμέτρηση με τον διαιτητή να μη θέλει να τιμωρήσει τους παίκτες επιτρέποντας σε γενικές γραμμές το σκληρό παιχνίδι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Έβερτον μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης αλλά καθώς κυλούσε η αναμέτρηση τα “ζαχαρωτά” γίνονταν όλο και πιο ακίνδυνα. Έτσι, στο 60ο λεπτό μετά από ένα κλέψιμο του Μίλνερ στη μεσαία γραμμή, ο Κούτινιο πρόσφερε την ασίστ στον Οριγκί, ο οποίος τρία λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε με άψογο πλασέ το 3-1.

Η παρουσία των Ματίπ και Λόβρεν στο κέντρο της άμυνας των “κόκκινων” συνέβαλε τα μέγιστα στην εξουδετέρωση του Λουκάκου με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 70ο λεπτό με το σουτ του Χολγκέιτ να κοντράρει αλλά ο πεσμένος Μινιολέ με υπερένταση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στη τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Ρόφλες αρνήθηκε στον Αλεξάντερ Άρνολντ το γκολ μετά το όμορφο γύρισμα του Τσαν προς το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ