ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Double trouble (vid)

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Εμιρέιτς", ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στην τετράδα.

Double trouble (vid)

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχτηκε στο “Εμιρέιτς” την Μάντσεστερ Σίτι. Oι “πολίτες” αν και παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτοι και με μεγαλύτερη διάθεση να τρέξουν τους αντιπάλους τους έμειναν στο 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανένα στην προσπάθεια που πραγματοποιεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 58 βαθμούς (ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Λίβερπουλ, που διαθέτει έναν αγώνα περισσότερο) ενώ η Άρσεναλ παρέμεινε στην έκτη θέση με 51 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού το ρυθμό τον έδινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήταν καταιγιστική με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά την κάθετη πάσα του Ντε Μπρούιν ο Σανέ αφού νίκησε στο σπριντ τον Μπεγιερίν βγήκε απέναντι από τον Οσπίνα τον οποίο προσπέρασε για να γράψει το 1-0.

Οι παίκτες της Άρσεναλ έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα λόγω της ταχύτητας και του γρήγορου παιχνιδιού των “πολιτών”, καθώς δέχονταν επιθέσεις κατά κύματα αλλά στάθηκαν τυχεροίστο 10ο λεπτό με το σουτ του Ντε Μπρούιν αρχικά να σταματάει στο δοκάρι και το επακόλουθο σουτ του Σίλβα στην επαναφορά να αποκρούει στην κλειστή του γωνία ο Οσπίνα.

Μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών οι “κανονιέρηδες” άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι παίζοντας κυρίως από τη πλευρά του Αλέξις Σάντσεζ. Έτσι, στο 42ο λεπτό μετά από καθυστερημένη προσπάθεια του Κλισί να αφήσει εκτεθειμένους τους επιθετικούς των γηπεδούχων, ο Γουόλκοτ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ισοφάρισε με κοντινό τελείωμα σε 1-1.

Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς αφού σημάδεψαν αρχικά το οριζόντιο δοκάρι μετά την παρέμβαση του Κοσιελνί κατόρθωσαν να ανακτήσουν το προβάδισμα στη συνέχεια της φάσης με τον Αγκουέρο από πλάγια θέση να πραγματοποιεί το 2-1. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Γουόλκοτ σημάδεψε λίγο πάνω από τα δοκάρια μετά το γύρισμα του Αλέξις Σάντσεζ.

Οι “κανονιέρηδες”, όμως αν και πραγματοποιούσαν μέτρια εμφάνιση βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από μία στημένη φάση. Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό ο Μουστάφι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος αν και έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που φαινόταν ότι ήθελε περισσότερο τους 3 βαθμούς με την Άρσεναλ σταδιακά να κλείνεται στα καρέ της και να προσπάθεια ανορθόδοξα να βγει στην κόντρα επίθεση.

Έτσι, απείλησε με το σουτ του Φερναντίνιο στο 58ο λεπτό να αποκρούει εντυπωσιακά ο Οσπίνα. Παρόλο που είχαν την υπεροχή οι “πολίτες” δυσκολεύονταν να φτάσουν στην τελική πάσα που θα τους οδηγούσε στο γκολ με τον Ντε Μπρούιν να μοιάζει έξω από τα νερά του στο δεξί άκρο της επίθεσης. Παράλληλα, η καταλυτική παρουσία στο κέντρο της άμυνας του Γκάμπριελ, καθώς και η αδυναμία του Αγκουέρο να τελειώσει τις δύο κεφαλιές μετά από σέντρες στο δεύτερο 45λεπτο συντέλεσαν στο να παραμείνει το σκορ ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ