ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δήλωση τίτλου για Τσέλσι, χαμένη ευκαιρία για Λίβερπουλ (vid)

H Τσέλσι πραγματοποίησε μεγάλο βήμα τίτλου μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ πετούσε βαθμούς με αντίπαλο την Μπόρνμουθ (2-2).

Δήλωση τίτλου για Τσέλσι, χαμένη ευκαιρία για Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι υποδέχτηκε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Μάντσεστερ Σίτι. Oι “μπλε” αν και δεν έθελξαν με την απόδοσή τους επιθετικά, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο μετά τη νίκη με 2-1 επί των “πολιτών”, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς ιδέες στο δεύτερο. Αυτή η νίκη διατήρησε τη Τσέλσι στο +7 από την δεύτερη Τότεναμ ενώ άφησε την Μάντσεστερ Σίτι στη τέταρτη θέση, 4 βαθμούς μπροστά από την πέμπτη Γιουναίτεντ, η οποία υπολείπεται έναν αγώνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπλε” του Λονδίνου ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς στο σκορ, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Αζάρ μετά το γύρισμα του Αθπιλικουέτα αιφνιδίασε τον Καμπαγιέρο πραγματοποιώντας το 1-0.

Οι δύο ομάδες πίεζαν πολύ ψηλά τις αντίπαλες άμυνες με αποτέλεσμα να της αναγκάζουν σε λάθη. Ένα από αυτά οδήγησε στην ισοφάριση της Σίτι, η οποία στο 25ο λεπτό μετά το τραγικό λάθος του Κουρτουά πέτυχε το 1-1 με τον Αγκουέρο να πλασάρει σε κενή εστία.

Οι “πολίτες” κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα η οποία περνούσε συνεχώς από τον Σίλβα και έφευγε ταχύτατα από τα πόδια των φιλοξενούμενων. Έτσι, στο 28΄ο Σανέ βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά μετά την κάθετη πάσα του Σίλβα αλλά ο Βέγλος γκολκίπερ αντέδρασε σωτήρια αυτή τη φορά.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, οι “μπλε” κέρδισαν πέναλτι μετά την ανατροπή του Πέδρο από τον Φερναντίνιο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αζάρ, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια στο 34΄έγραψε το 2-1 για λογαριασμό της Τσέλσι.

Στην επανάληψη η Σίτι απείλησε νωρίς με στημένη φάση με τον Κομπανί από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Η Τσέλσι, είχε αρχίσει να οχυρώνεται στα καρέ της αλλά το σύνολο του Γκουαρντιόλα στερούταν δημιουργίας με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στο ανοιχτό παιχνίδι.

Η Τσέλσι, μάλιστα, έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο γκολ αλλά το σουτ του Αζάρ μετά το γύρισμα του Πέδρο κατέληξε απογοητευτικά άουτ στο 76ο λεπτό. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι “πολίτες” έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Στόουνς από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κουρτουά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μπόρνμουθ στο “Άνφιλντ” αλλά δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της μετά την ισοπαλία με 2-2. Το σκορ για λογαριασμό των “κερασιών” άνοιξε στο έβδομο λεπτό ο Αφόμπε με άψογο τελείωμα για να απαντήσει στο 40ο λεπτό ο Κουτίνιο με ψύχραιμο πλασέ μετά από ασίστ του Φιρμίνο. Οι “κόκκινοι” ανέτρεψαν πλήρως το σκορ στο 59΄με γκολ του Οριγκί αλλά η Μπόρνμουθ είπε την τελευταία λέξη ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με τον Κινγκ στο 87ο λεπτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ