ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεύρω έξω…Ατλέτικο

Η μέτρια Ατλέτικο Μαδρίτης "αναστήθηκε" στο φινάλε και με τέρμα του Γκριεζμάν έκλεψε τον ένα βαθμό(1-1) από τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Δεύρω έξω…Ατλέτικο

Στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ ήταν καλύτερη για 80 λεπτά αλλά στο τέλος η πολύ μέτρια Ατλέτικο έκανε τη δική της “ανάσταση” με το τέρμα του Αντουάν Γκριεζμάν.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να ανέβει στην κορυφή ενώ οι “ροχιμπλάνκος” θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με τον ένα βαθμό με βάση την εικόνα που είχαν στο σημερινό παιχνίδι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο κατάμεστο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” η Ρεάλ πήρε με το “καλημέρα” τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου αλλά η Ατλέτικο είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Μόλις στο 30 λεπτό ο Κόκε εκτέλεσε φάουλ και ο Σαούλ έβαλε το κεφάλι του αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά δεν έλειψαν οι δυνατές μάχες με τη “Βασίλισσα” να κυκλοφορεί εύκολα τη μπάλα αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Κριστιάνο από τη γωνία της περιοχής, επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά ο Ομπλάκ έδιωξε με υπερένταση.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν δυο φορές μια ανάσα από το γκολ. Μετά από ωραίο συνδυασμό του Κριστιάνο με τον Μπενζεμά, ο Γάλλος έκανε το σουτ αλλά ο Ομπλάκ του είπε όχι. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πορτογάλου που από πλεονεκτική θέση και με τον τερματοφύλακα εκτός φάσης, έκανε το δυνατό σουτ και σαν από μηχανής θεός, ο Σάβιτς έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Η Ατλέτικο έδειχνε να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και μόνο με κάποιο λάθος θα μπορούσε να απειλήσει τον Κέιλορ Νάβας. Αυτό έγινε στο 38ο λεπτό όταν ο Ράμος έκανε λάθος γύρισμα και ο Γκριεζμάν έφυγε στη κόντρα αλλά επέλεξε να σουτάρει εκτός περιοχής με τον Νάβας να διώχνει με δυσκολία.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζιντάν μπήκαν με ξεκάθαρο σκοπό να πετύχουν νωρίς το γκολ και έφτασαν δυο φορές μια ανάσα από το να το πετύχουν. Αρχικά με την κεφαλιά του Ρονάλντο που έφυγε λίγο έξω και στη συνέχεια από το κοντινό πλασέ που σταμάτησε στον τρομερό Ομπλάκ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 52ο λεπτό όταν ο Κρόος εκτέλεσε φάουλ και ο Πέπε με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι “ροχιμπλάνκος” έχασαν μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά όταν ο Καράσκο έβγαλε τον Τόρες στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Ισπανός είδε τον Νάβας να διώχνει με τα πόδια το πλασέ που επιχείρησε. Στη συνέχεια η Ρεάλ έδωσε χώρους στην Ατλέτικο και το πλήρωσε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90. Ο Κορέα έκανε την κάθετη και ο Γκριεζμάν πρόλαβε την έξοδο του Νάβας φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η “Βασίλισσα” έδειξε σοκαρισμένη και δεν έκανε κάποια ουσιαστική ευκαιρία στα λεπτά που έμειναν, με αποτέλεσμα να χάσει δυο βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

[team1]

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ