ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έχει χάσει Ντι-μπάλα η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Γιουβέντους επανέφερε στην σκληρή πραγματικότητα την Μπαρτσελόνα μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-0 στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει χάσει Ντι-μπάλα η Μπαρτσελόνα (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα. Οι “μπιανκονέρι” ήταν άψογα στημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας τι ζητούν και πώς θέλουν να το πετύχουν με συνέπεια να κάνουν τεράστιο βήμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 3-0 επί της ακίνδυνης για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπιανκονέρι” θέλησαν από το πρώτο λεπτό να πιέσουν ψηλά την αντίπαλο τους με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Κουαδράδο από τη δεξιά πτέρυγα γύρισε για τον Ντιμπάλα, ο οποίος με μία υπέροχη κίνηση πλάσαρε ιδανικά τον Τερ Στέγκεν για το 1-0.

Αυτό το γκολ, όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε τον προσανατολισμό της “μεγάλης κυρίας”, η οποία έδωσε χώρους στην Μπαρτσελόνα κλείνοντας όμως μαζικά όλους τους διαδρόμους. Αυτό, φυσικά, ταλαιπώρησε τους “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι μόνο στο 21ο λεπτό διέσπασαν την αντίπαλη άμυνα με την κάθετη πάσα του Μέσι να μην μπορεί να αξιοποιήσει από ευνοϊκή θέση ο Ινιέστα, καθώς νικήθηκε από τον Μπουφόν.

Οι “μπιανκονέρι” αν και δεν έπαιρναν συχνά τη μπάλα στα πόδια τους είχαν την ποιότητα να απειλήσουν όταν την επανακτούσαν και αυτό απέδειξαν στο 23ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από γύρισμα του Μάντζουκιτς από την αριστερή πτέρυγα, ο Ντιμπάλα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του με άψογο πλασέ.

Αυτό το σκορ δημιουργούσε επιπρόσθετη πίεση στους Καταλανούς, οι οποίοι μοχθούσαν να βρουν κενούς διαδρόμους ενώ ήταν ευάλωτοι στις επιθέσεις της “Γιούβε”. Χρειάστηκε, μάλιστα, στο 44ο λεπτό η επέμβαση του Τερ Στέγκεν στο σκαστό σουτ του Ιγκουαΐν από πλάγια θέση για να παραμείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η “Γιούβε” ήταν αυτή που έχασε πρώτη μία ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον “Πιπίτα” στο 54΄να βγαίνει απέναντι από τον Τερ Στέγκεν αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, το 3-0 ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Κιελίνι με καρφωτή κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς να νικάει στον αέρα τον Μασέρανο και να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Η Μπαρτσελόνα κυκλοφορούσε με υπομονή τη μπάλα ψάχνοντας να βρει ρήγματα αλλά όταν το κατάφερνε δεν τα αξιοποιούσε με τον Σουάρεζ στο 67΄να βάζει υπέροχα το κορμί τού ύστερα από την κάθετη μπαλιά του Μέσι αλλά να πλασάρει λίγο άουτ.

Από το 70ο λεπτό και έπειτα η Γιουβέντους οχυρώθηκε για τα καλά στα καρέ της καθιστώντας αδύνατη αποστολή για τους Καταλανούς να δημιουργήσουν ευκαιρίες λόγω και της κακιάς ημέρας που βρίσκονταν οι Μέσι, Ινιέστα, Σουάρεζ και Νεϊμάρ. Έτσι, παρέμεινε μέχρι τέλους αυτό το σκορ που δίνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του “Καμπ Νου”.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ