Χωρίζουν Σάλκε και Χούντελαρ | Sportsking.gr

Χωρίζουν Σάλκε και Χούντελαρ

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας οι δρόμοι του Γιαν Χούντελαρ με τη Σάλκε θα χωρίσουν το καλοκαίρι.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Κλας Γιάν Χούντελαρ αποτελούσε σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της Σάλκε. Ο Ολλανδός έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος και όπως τόνισε με δηλώσεις του αυτή είναι η τελευταία χρονιά του στους «Βασιλικούς μπλε».

Ο 33χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα του, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας ή της Σαουδικής Αραβίας.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στη Σάλκε, το συμβόλαιο μου λήγει και αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά. Η επόμενη ομάδα θα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο αλλά έχω και τέσσερα παιδιά και υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις μαζί τους.

Έχω κίνητρά και γνωρίζω ότι μπορώ να προφέρω στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δούμε τι θα συμβεί, ανάλογα με τις προσφορές που θα υπάρχουν θα πάρω μια απόφαση. Υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψω στην Ολλανδία, δεν πρόκειται να πάω στην Κίνα ή στα Εμιράτα», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη του Άγιαξ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.