ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν είχε Πάρ(τ)ι αυτή τη φορά

Η Μπαρτσελόνα είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά είχε απέναντι της την πολύπειρη Γιουβέντους που μετά το 0-0 του δεύτερου αγώνα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Δεν είχε Πάρ(τ)ι αυτή τη φορά

Αν μπορείς να κάνει κάτι μια φορά τότε μπορείς να το επαναλάβεις.

Αυτό πίστευαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αλλά αυτή τη φορά  είχαν απέναντι τους είχαν όχι την….σοφτ Παρί Σεν Ζερμέν αλλά την σκληροτράχηλη Γιουβέντους.

Η Ιταλική ομάδα κατάφερε να κρατήσει τη “Μπάρτσα” στο μηδέν και στα δυο παιχνίδια και θα είναι αυτή που θα μπει στην κλήρωση για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Μπαρτσελόνα να έχει την πρωτοβουλία αλλά η στιβαρή αμυντική γραμμή της Γιουβέντους δεν επέτρεψε κάποια μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 13ο λεπτό όταν ο Ιγκουαϊν πήρε την κόντρα από τον Μπουσκέτς αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι “μπλαουγκράνα” ανέβασαν την απόδοση τους και σε διάστημα δυο λεπτών έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες. Αρχικά ο Ζόρντι Άλμπα δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή σε τετ α τετ και στη συνέχεια ο Μέσι από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη και πάλι η Γιουβέντους ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Ντιμπάλα έδωσε για τον Ιγκουαϊν και εκείνος για τον Κουαδράδο αλλά το ωραίο σουτ ου Κολομβιανού έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Η απάντηση της “Μπαρτσα” ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Νεϊμάρ συνδυάστηκε με τον Μέσι αλλά το σουτ του Αργεντινού έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν. Λίγο αργότερα και πάλι ο “Λίο” είδε την προσπάθεια του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι κορύφωσαν την πίεση τους και στο 70ο λεπτό είχαν νέα χαμένη ευκαιρία με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει ξυστά από το δοκάρι. Οι Καταλανοί έβλεπαν το χρόνο να πιέζει και δέκα λεπτά πριν το φινάλε έχασαν άλλη μια ευκαιρία όταν ο Μπουφόν έδιωξε την εξ επαφής προβολή του Μασεράνο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Γιουβέντους αφού κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τη Μπαρτσελόνα και στα δυο παιχνίδια, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ