ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΑΙ στα δύσκολα καθαρίζει ο Κριστιάνο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε απαντήσει σε μία ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση παίρνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης από το χεράκι και οδηγώντας την στην πρόκριση μετά τη νίκη με 4-2 επί της Μπάγερν Μονάχου.

ΚΑΙ στα δύσκολα καθαρίζει ο Κριστιάνο (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” την Μπάγερν Μονάχου επιχειρώντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από τον πρώτο αγώνα. Σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση για 90 λεπτά η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε την παράταση και την αποβολή του Βιντάλ για να καταβάλει την αντίσταση των “βαυαρών”, οι οποίοι ηττήθηκαν με 4-2 (2-2 έληξε η κανονική διάρκεια) και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχου στα πρώτα λεπτά είχε αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων κυκλοφορώντας τη μπάλα κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα της “βασίλισσας”. Οι “βαυαροί” απειλούσαν αρκετά από τις πτέρυγες με τους Λαμ και τον Αλάμπα να προωθούνται συνεχώς. Έτσι, στο 9ο λεπτό ο Αλάμπα γύρισε για τον Τιάγκο για να πέσει ο Μαρσέλο με αυτοθυσία στα πόδια του και να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Όσο κυλούσε το παιχνίδι οι “μερένχες” έβγαιναν από την περιοχή τους καθώς έβρισκαν αρκετούς χώρους τους οποίους προσπαθούσαν να αξιοποιήσουν παίζοντας άμεσο ποδόσφαιρο. Έτσι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 26ο λεπτό με το μακρινό σουτ του Καρβαχάλ να απομακρύνει σε κόρνερ ο Νόιερ.

Τρία λεπτά αργότερα, μετά την ασταθή απόκρουση του Νόιερ, ο προωθημένος Ράμος σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά ο Μπόατενγκ έδιωξε τη μπάλα προτού αυτή περάσει τη γράμμη. Οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν και άλλες ευκαιρίες να προηγηθούν αλλά οι κακές τελικές προσπάθειες των Ρονάλντο και Κρος δε βοήθησαν σε αυτό.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Ρόμπεν να αντικρίζει το πλασέ του να σταματάει πάνω στην γραμμή με κεφαλιά ο Μαρσέλο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κασεμίρο ανέτρεψε τον Ρόμπεν μέσα στην περιοχή με συνέπεια ο Κασάι να διατάξει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο χτύπημα.

Οι “βαυαροί” έψαχναν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση αλλά έμοιαζαν να στερούνται δημιουργίας από τον άξονα με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνοι μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Έτσι, στο 76ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά μετά τη κάθετη σέντρα του Κασεμίρο.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία για τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι αντίκρισαν το Σέρχιο Ράμος μετά από μία καραμπόλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση. Από το 86ο λεπτό και έπειτα, μάλιστα, οι “βαυαροί” αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της ορθής δεύτερη κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Βιντάλ για μαρκάρισμα.

Στην παράταση η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που έφτανε με μεγαλύτερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με τον Νόιερ να αποκρούει τα σουτ των Κριστιάνο και Ασένσιο. Παρ΄όλα αυτά, η κλάση του Πορτογάλου σούπερ σταρ μίλησε ξανά στο 104ο λεπτό όταν μετά από τη σέντρα του Ράμος στόπαρε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής και με ιδανικό τελείωμα ισοφάρισε σε 2-2 δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους Μαδριλένους.

Η αριθμητική υπεροχή της “βασίλισσα” υπήρξε καταλυτική στην εξέλιξη της αναμέτρησης με την Ρεάλ να τιμωρεί τη Μπάγερν Μονάχου με δύο ακόμα γκολ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 109΄ο Μαρσέλο με μία απίθανη ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ για να δώσει έτοιμο γκολ στον Ρονάλντο, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-2. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ασένσιο διένυσε πολλά μέτρα στο γήπεδο και αφού ξεπέρασε τον Χούμελς διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με συρτό σουτ από πλάγια θέση.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ