ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

“Θα είμαι πάντα μπλε”

Με ένα συγκινητικό γράμμα ο Τζον Τέρι είπε αντίο σε όλους στην Τσέλσι τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα οπαδός της ομάδας.

“Θα είμαι πάντα μπλε”

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζον Τέρι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι και στο τέλος της σεζόν θα αποχωρίσει από την ομάδα.

Ο 36χρονος δημοσίευσε ένα αποχερετηστήριο γράμμα στη σελίδα της ομάδας, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στους Λονδρέζους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο έμπειρος αμυντικός:

«Ήταν μια αρκετά συναισθηματική εβδομάδα, καθώς τόσο το κλαμπ όσο και εγώ ανακοινώσαμε την αποχώρηση μου στο τέλος της σεζόν. Αυτή ήταν η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου, όμως έχω μάθει να φεύγω στο σωστό χρόνο και στην κατάλληλη στιγμή. Και αυτή η στιγμή είναι τώρα. Πιστεύω πως μπορώ ακόμα να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο, όμως οι ευκαιρίες στη Τσέλσι θα είναι περιορισμένες, για αυτό και θα ψάξω μια καινούρια πρόκληση.

Όταν ήμουν παιδί, η πρώτη μου επιθυμία ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι ευγνώμων στην Τσέλσι και στην οικογένειά μου , που μου έδωσαν την ευκαιρία να το πετύχω. Από τα 14 μου, που έγινα μέλος της ομάδας μέχρι και τώρα, προσπαθούσα πάντα να δίνω το καλύτερο που μπορώ.

Με την υποστήριξη του κ. Αμπράμοβιτς, είχαμε την ευκαιρία ως παίκτες να υλοποιήσουμε όλες μας τις επιθυμίες, καθώς ο σύλλογος έμπαινε σε μία νέα εποχή όπου οι ικανοποιούνταν οι φιλοδοξίες μας και γινόμασταν ένα από τα πιο επιτυχημένα κλαμπ στον κόσμο.

Για 22 χρόνια αυτός ο σύλλογος έχει γίνει η ζωή μου, και μου έδωσε το χώρο να δείξω το καλύτερο εαυτό μου, να σπάσω πολλά ρεκόρ, να κερδίσω τρόπαια τα οποία μεγάλωναν την επιθυμία μου για δουλειά. Με την επιθυμία μου να γίνω ένας από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς στην ιστορία του συλλόγου, είμαι περήφανος που το όνομα μου βρίσκεται δίπλα σε αυτά των Ρον Χάρις, Πίτερ Μπονέτι, Φρανκ Λάμπαρντ, Τζον Χόλινς και πολλοί άλλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες και τους προπονητές για όλα αυτά τα χρόνια. Το να πηγαίνω δίπλα σας σε πολλές μάχες, ήταν τιμή για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξε. Την σύζυγό μου Τόνι και τα παιδιά μου Τζόρτζι και Σάμερ. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μου δώσατε την ώθηση να συνεχίσω να κυνηγώ τα όνειρα μου όλα αυτά τα χρόνια στο Στάμφορντ Μπριτζ και με σπρώξατε να θέλω να είμαι ο καλύτερος. Τα κάναμε όλα μαζί. Η οικογένεια μας θα είναι πάντα μπλε και περήφανη.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω και την αγάπη που πήρα από τους οπαδούς. Η υποστήριξη που δίνατε, τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα, είναι φαινομενική. Ήσασταν η έμπνευση για την επιτυχία μου και το να είμαι ο αρχηγός σας ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο περήφανο επίτευγμα μου. Πιστεύω να ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη σας με της αγάπη και την αφοσίωση μου στο σύλλογο, και περιμένω πως και πως την επιστροφή μου στο μέλλον από άλλο πόστο.

Θέλω να τονίσω πως το ταξίδι δεν τελείωσε ακόμα. Είναι μακρύς ο δρόμος και είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε αυτή την προσπάθεια ψηλά. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή με όποιο τρόπο μπορώ ως το τέλος της σεζόν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ