ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Λαχτάρησε αλλά πέρασε ο Άγιαξ!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ της τελευταίας... στιγμής, ο Άγιαξ ηττήθηκε από τη Σάλκε με 3-2 αλλά πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Λαχτάρησε αλλά πέρασε ο Άγιαξ!

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή έδειχνε ότι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι, η Σάλκε επικράτησε του Άγιαξ με 3-2, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι «βασιλικοί μπλε» μπήκαν σαφέστατα καλύτερα απειλώντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, με τους Γκορέτσκα και Μέγιερ, ωστόσο, να μην βρίσκουν στόχο.

Η απάντηση του Άγιαξ άργησε να έρθει με τον Σον να είναι αυτός που έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 47′ αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στον κίπερ των γηπεδούχων.

Η Σάλκε δεν αιφνιδιάστηκε από την επικίνδυνη φάση του «Αίαντα» και στο 53′ άνοιξε το σκορ όταν ο Μπουργκστάλερ βρήκε ωραία τον Γκορέτσκα και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά μετά και ενώ ο Άγιαξ έδειχνε «παγωμένος», η Σάλκε έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν ο Μπουργκστάλερ από δημιουργός έγινε σκόρερ και εκμεταλλευόμενος τη μπαλιά του Κολάσινατς, έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Ο Άγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η προσπάθεια του Ζίγεχ σταμάτησε στα χέρια του Φάρμαν, ο οποίος κράτησε την ομάδα του σε σκορ παράτασης.

Οι «βασιλικοί μπλε» έψαξαν το τρίτο γκολ που δεν θα τους έβαζε στην περιπέτεια του έξτρα χρόνου, αλλά η κεφαλιά του Χέβεντες στο 63′ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Άγιαξ, στο 80′ έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Βέλτμαν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στο σκορ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην επιπλέον μισή ώρα της παράτασης.

Εκεί, η Σάλκε ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ όταν ο Κολάσινατς «έφτιαξε» τον Καλιγκιούρι στο 101′ και αυτός ψύχραιμα έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Τα λεπτά κυλούσαν υπέρ της γερμανικής ομάδας αλλά στο 111′ ο Άγιαξ κατόρθωσε να μπει ξανά στο παιχνίδι όταν ο Βιργκέβερ βρήκε δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 120′ ο Γιούνες, ο οποίος μετά από μπαλιά του Ζιγέχ έκανε το τελικό 3-2 και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στον Άγιαξ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ