ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Mοιρασιά χωρίς ουσία (vid)

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο 'Έτιχαντ" χάνοντας την ευκαιρία να ξεπεράσουν τη Λίβερπουλ.

Mοιρασιά χωρίς ουσία (vid)

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξένησε στο “Έτιχαντ” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας οι “πολίτες” δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την κατοχή της μπάλας με συνέπεια οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 0-0. Αυτό το αποτέλεσμα ευνοήσε περισσότερο τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι να μειώνουν στο -2 και στο -1 από τους “κόκκινους”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “πολίτες” μπήκαν εξ΄αρχής στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αναλάβουν την κατοχή της μπάλας, μία ιδέα που βρήκε σύμφωνη τη Γιουνάιτεντ, η οποία περίμενε την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο με τους Ερέρα, Φελαϊνί και Κάρικ να πραγματοποιούν πολύ δουλειά στον αμυντικό τομέα.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα επιχειρούσαν να βρουν κάθετα τον Αγκουέρο, ο οποίος δοκίμαζε και τα πόδια του από μακρινή απόσταση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους με τον Ντε Μπρούιν να γυρίζει από τη δεξιά πτέρυγα για τον Αγκουέρο και τον Αργεντίνο να σημαδεύει με κοντινό πλασέ το κάθετο δοκάρι.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” στο πρώτο 45λεπτο πάτησαν ελάχιστα την αντίπαλη περιοχή καθώς δυσκολεύονταν να βγάλουν πολλούς παίκτες στην επίθεση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Αρχικά, στο 25΄ο Μπράβο μετά την κακή του απομάκρυνση αρνήθηκε το γκολ στον Μχιταριάν ενώ στο 45ο λεπτό ο Ερέρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ.

Η εικόνα στην επανάληψη ήταν παρόμοια με όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο με τους μεν να προσπαθούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα και τους δε να αμύνονται μαζικά μπροστά από την εστία του Ντε Χέα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στον αγώνα στο 84ο λεπτό όταν ο Φελαϊνί αντίκρισε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά στον Αγκουέρο αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η Σίτι, μάλιστα, σκόραρε, λίγα λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Γκάμπριελ Χέσους, ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αγκουέρο από κοντινή απόσταση δε έβαλε καλά το πόδι του πλασάροντας ψηλά άουτ μετά από ένα γέμισμα από την άμυνα με αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι τέλους η λευκή ισοπαλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ