ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα… τρία του Κριστιάνο την στέλνουν τελικό!

Ακόμη ένα... μονόπρακτο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης, σημείωσε χατ- τρικ και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0.

Τα… τρία του Κριστιάνο την στέλνουν τελικό!

Φέτος είχαν πει πολλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ότι δεν είναι αυτός που ήταν. Ότι μεγάλωσε. Ότι δεν σκοράρει, όπως παλιά.

Και εν μέρει είχαν δίκιο. Όμως μάλλον καλό έκαναν στον -τεράστιο- εγωισμό του Πορτογάλου φορ που φαίνεται πως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος (της σεζόν) και το έδειξε στα πιο κρίσιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτο θύμα η Μπάγερν Μονάχου, δεύτερο στα ημιτελικά του θεσμού η Ατλέτικο με τον Πορτογάλο φορ να σημειώνει και τα τρία γκολ της “βασίλισσας” στην εντός έδρας νίκη της με σκορ 3-0 και να είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κάρντιφ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο- πολύ, όπως θα το περίμενε κανείς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και έπαιζε πιο επιθετικά σε σχέση με την Ατλέτικο που ήταν αρκετά μέτρα πιο πίσω και περίμενε να “χτυπήσει” όταν θα έβρισκε χώρο σε κάποια αντεπίθεση.

Όμως ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο ματς μας χάρισε γκολ. Η “βασίλισσα” έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Καρίμ Μπενζεμά, όμως, αυτό που δεν πέτυχε ο Γάλλος το έκανε ο… Πορτογάλος, Κριστιάνο Ρονάλντο όταν στο 10′ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα που έγινε από τα δεξιά και με κοντινή κεφαλιά “έγραψε” το 1-0, κάτι που ξεσήκωσε τον κόσμο από τις εξέδρες του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Στο 17′ οι “ροχιμπλάνκος” έγιναν για πρώτη φορά απειλητικοί και έδειξαν πως αν θέλουν μπορούν να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Κέιλορ Νάβας όταν ο Κόκε με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Γκαμεϊρό, εκείνος προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά ο Κοσταρικανός του πήρε τη μπουκιά από το… στόμα. Στο 24′ ο Λούκα Μόντριτς έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 όταν από πλάγια θέση λίγο έξω από την περιοχή της Ατλέτικο σούταρε, όμως, η μπάλα για λίγο δεν του έκανε το χατίρι.

Η “βασίλισσα” ήταν εκείνη που πίεζε και έδειχνε πως μπορούσε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ όταν στο 28′ μετά από σέντρα του Κριστιάνο από τα αριστερά ο Μπενζεμά έκανε ένα γυριστό,αλλά, για λίγο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Όπως δεν το έκανε και στο 32′ στον Γοδίν όταν μετά από φάουλ ο έμπειρος στόπερ έκανε προβολή, όμως, δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά και έδειξε ότι ήθελε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της έδινε ψυχολογία και θα έκανε πιο εύκολο το έργο της πριν τη ρεβάνς στο “Βιθέντε Καλντερόν”. Όμως οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έδειξαν ότι εκτός από ομάδα επίθεσης μπορούν να είναι καλοί και ως ομάδα άμυνας και έτσι όσες φορές οι “ροχιμπλάνκος” επιτέθηκαν εκείνοι τους “έσβησαν”.

Και αφού στην άμυνα τα πήγαν καλά όταν έπρεπε να “χτυπήσουν” την εστία του Γιαν Ομπλάκ τα πήγαν ακόμη καλύτερα και πάλι με τον γνωστό πρωταγωνιστή. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε ακόμη δύο τέρματα. Το πρώτο εξ αυτών στο 73′ όταν πήρε τη κόντρα από τον Φελίπε Λουίζ και με απίθανο σουτ “σκότωσε” τον αντίπαλο γκολκίπερ και ολοκλήρωσε το χατ- τρικ του στο 86′ όταν από κούρσα του Βάσκες από τα δεξιά βρέθηκε στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας και με ψύχραιμο τελείωμα “έγραψε” το 3-0.

H 11αδα της Ρεάλ Μαδρίτης

[team1]

Η 11αδα της Ατλέτικο Μαδρίτης

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ