ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Έβγαλε εις πέρας την αγγαρεία (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε το μυαλό της στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κατόρθωσε να πάρει το εντός έδρας τρίποντο μετά τη νίκη με 1-0 επί της Έιμπαρ.

Έβγαλε εις πέρας την αγγαρεία (vid)

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Βιθέντε Καλντερόν” την Έιμπαρ. Οι “ροχιμπλάνκος” χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να ξεπεράσουν την πρόσφατη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 1-0 της Έιμπαρ. Με αυτόν τον τρόπο, οι Μαδριλένοι αύξησαν τη διαφορά τους από την τέταρτη Σεβίλλη στους 5 βαθμούς και είναι έτοιμοι να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στη δύσκολη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση αναλαμβάνοντας την κατοχή της μπάλας και επιχειρώντας να χτυπήσουν από την αριστερή πλευρά. Έτσι, στο όγοδο λεπτό ο Τόμας άφησε αρκετό χώρο στον Ινούι αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Όμπλακ, ο οποίος έδιωξε με γροθιές τον κίνδυνο.

Όσο κυλούσε η αναμέτρηση η Ατλέτικο αποκτούσε την υπεροχή αλλά αδυνατούσε να την αξιοποιήσει ουσιαστικά μοιάζοντας να πάσχει από έλλειμμα ενέργειας. Έτσι, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 33ο λεπτό για να απειλήσουν για πρώτη φορά οι “ροχιμπλάνκος” με τον Καράσκο να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ μετά την κάθετη πάσα του Σαούλ αλλά να πλασάρει ψηλά άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Σαούλ να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πλασάροντας απογοητευτικά άουτ μετά το γύρισμα του Τόμας.

Στο δεύτερο 45λεπτο η είσοδος του Φερνάντο Τόρες στον αγωνιστικό χώρο ζωντάνεψε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προειδοποίησε την Έιμπαρ με τον Φελίπε Λουίς στο 56ο λεπτό μετά τη συνεργασία του με τον Γκριεζμάν να σουτάρει πάνω στον Γιοέλ.

Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε στο 70ο λεπτό με τον ξεχασμένο στην επίθεση, Ντιέγο Γοδίν, να πραγματοποιεί ένα γύρισμα προς το ύψος της περιοχής και τον Σαούλ με υπέροχο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να προκαλέσουν την παραμικρή ζημιά στην άμυνα των “ροχιμπλάνκος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ