«Τελειώνει» του Ερνάντεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης! | Sportsking.gr

«Τελειώνει» του Ερνάντεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακόμα ένα... οπλάκι στη φαρέτρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ADVERTISING

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Θίο Ερνάντεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη συμπολίτισσα, Ατλέτικο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Με βάση τα εν λόγω δημοσιεύματα, η «βασίλισσα» που είχε εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρό της τον ταλαντούχο άσο των «ροχιμπλάνκος», πλησίασε τους ανθρώπους της Ατλέτικο προκειμένου να τους γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον νεαρό οπισθοφύλακα.

Η αρχική απάντηση της Ατλέτικο εικάζεται ότι ήταν αρνητική, αφού στα 24 εκατομμύρια που προσέφερε η Ρεάλ, οι «ροχιμπλάνκος» ζήτησαν το ποσό να ανέβει στα 30 εκατομμύρια.

Η κίνηση-ματ έγινε όπως φαίνεται το απόγευμα της Δευτέρας (8/5), όταν και οι «μερέγχες» αποδέχθηκαν τους όρους της Ατλέτικο, έκαναν αντιπρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων και πλέον απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει στο σύλλογο του «Μπερναμπέου».
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.