ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μονακό

H “κυρία” φοράει ξανά τα καλά της (vid)

H Γιουβέντους ύστερα από 2 χρόνια επιστρέφει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Μονακό με 2-1.

H “κυρία” φοράει ξανά τα καλά της (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους υποδέχθηκε στο “Γιουβέντους Στέντιουμ” την Μονακό υπερασπιζόμενη το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι “μπιανοκονέρι” ήταν καθολικά ανώτεροι και σε αυτήν την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να πάρουν απόλυτα δίκαια την πρόκριση στον ένατο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία τους μετά τη νίκη με 2-1 επί των Μονεγάσκων.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μέχρι το πρώτο 20 λεπτο η Μονακό πίεζε ψηλά την αντίπαλη άμυνα προσπαθώντας παράλληλα να κυκλοφορήσει τη μπάλα έτσι ώστε να βρει κενούς χώρους. Ωστόσο, καθώς εκτυλισσόταν η αναμέτρηση οι “μπιανκονέρι” εκμεταλλεύονταν όλο και περισσότερο την προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποία δεν ενέπνεε μεγάλη σιγουριά.

Έτσι, στο 25ο λεπτό ο Ιγκουαΐν με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μάντζουκιτς, ο οποίος αντίκρισε τον Σούμπασιτς να σταματάει με το ένα χέρι το κοντινό πλασέ του Κροάτη.

Παρ΄όλα αυτά, το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτό συνέβη στο 32΄με τη φάση να ξεκινάει από τον Μπουφόν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Μονακό. Έτσι, η “μεγάλη κυρία” βρήκε αποδιοργανωμένη την αντίπαλη άμυνα με συνέπεια ο Ντάνι Άλβες να σεντράρει για το ξεχασμένο Μάντζουκιτς, και ο Κροάτης με διπλή προσπάθεια να γράψει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αναλώθηκαν σε πολλές σέντρες στο πρώτο 45λεπτο με τον Μεντί κυρίως να επιχειρεί κάποια γεμίσματα από την αριστερή πτέρυγα τα οποία αποτελούσαν βούτυρο στο ψωμί της αμυντικής τριάδας της “Γιούβε”.

Τα αμυντικά προσωπικά λάθη της Μονακό λίγο έλειψε να της κοστίσουν και ένα δεύτερο γκολ στο 44΄με τον Ντάνι Άλβες να κλέβει τη μπάλα από τον Μεντί και να τροφοδοτεί κάθετα τον Ντιμπάλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σούμπασιτς. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, μετά το κόρνερ που κέρδισε η “Γιούβε”, ο Πολωνός γκολκίπερ απομάκρυνε προς το ύψος της περιοχής με γροθιές, με συνέπεια ο κορυφαίος του παιχνιδιού, Ντάνι Άλβες, να εξαπολύσει ένα βολέ και να αιφνιδιάσει τον Σούμπασιτς διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45 λεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τη Γιουβέντους να αφοσιώνεται περισσότερο στη διαφύλαξη των μετόπισθεν της. Έτσι, για πρώτη φορά στον αγώνα η Μονακό βρέθηκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με το πλασέ του Εμπαπέ να εξουδετερώνει σε κόρνερ ο Μπουφόν.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μουτίνιο βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και μετά από δικό του γύρισμα ο Εμπαπέ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σημειώνοντας το έκτο του γκολ στη διοργάνωση.

Στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού το παιχνίδι έχασε παντελώς το ρυθμό του με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα να κυριαρχούν από κάθε πλευρά. Αυτό φυσικά ευννούσε τους “μπιανκονέρι”, οι οποίοι ροκάνισαν το χρόνο με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μονακό:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ