ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Έκλεισε θέση για Στοκχόλμη με θέα τα αστέρια (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τη Θέλτα.

Έκλεισε θέση για Στοκχόλμη με θέα τα αστέρια (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Θέλτα στο “Ολντ Τράφορντ” υπερασπιζόμενη το 1-0 του πρώτου αγώνα. H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τα εύκολα δύσκολα και παραλίγο να απολέσει μία φαινομενικά εύκολη πρόκριση αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 και να έχει την ευκαιρία στον τελικό της Στοκχόλμης να κατακτήσει το πρώτο Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία της.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Θέλτα ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση με τον Ιάγο Άσπας να προβληματίζει τον Μπλιντ αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 4ο λεπτό καθώς το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ρομέρο.

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα με υπομονή περιμένοντας την ευκαιρία τους για να τιμωρήσουν την αδύναμη άμυνα της Θέλτα. Έτσι, στο 16ο λεπτό μετά από μία διαγώνια σέντρα του Ράσφορντ, ο Φελαϊνί έκανε κίνηση φορ και με καρφωτή κεφαλιά από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος, οι “κόκκινοι διάβολοι” αμύνθηκαν μαζικά με διπλή ζώνη άμυνας σε σχηματισμό 4-1-4-1 προβληματίζοντας τους μεσοεπιθετικούς των φιλοξενούμενων που δεν έβρισκαν κενούς διαδρόμους.

Γι΄αυτό το λόγο, το σύνολο του Εντουάρντο Μπερίσο απειλούσε περισσότερο με μακρινά σουτ και με σέντρες κυρίως από την πλευρά του πιο δραστήριου Σίστο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να μην κινδυνεύει και μάλιστα θα μπορούσε να είχε κλειδώσει από νωρίς την πρόκριση αν ο Άλβαρες δεν αρνούνταν το γκολ στο μακρινό σουτ του Μχιταριάν στο 49΄και στο πλασέ του Ράσφορντ στο 64ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά έμοιαζαν εντελώς ακίνδυνοι μπροστά από την εστία του Ρομέρο με το μακρινό σουτ του Χορθαμπέθ και την κεφαλιά του Γκουιντέτι να μην ανησυχούν τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ωστόσο, η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της Γιουνάιτεντ και η αδυναμία της να σημειώσει ένα ακόμη γκολ έδωσε την ευκαιρία στον Ρονκάλια στο 85ο λεπτο με κεφαλιά να βάλει ξανά τη Θέλτα στο κόλπο της πρόκρισης.

Παρ΄όλα αυτά, αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς στα εναπομείναντα λεπτά η Θέλτα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς τόσο ο Ρονκάλια όσο και ο Έρικ Μπαιγί, αντίκρισαν την απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από ένα διαπληκτισμό που είχαν, με τον δεύτερο να χάνει το μεγάλο τελικό της Στοκχόλμης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ