ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ξέσπασε για τη χαμένη ευκαιρία ο Γκουιντέτι

Ο μοιραίος της Θέλτα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Γκουιντέτι, εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσω του ίνσταγκραμ.

Ξέσπασε για τη χαμένη ευκαιρία ο Γκουιντέτι

Η Θέλτα αν και παρουσιάστηκε εμφανώς κατώτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους διπλούς αγώνες για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στον τελικό της Στοκχόλμης.

https://twitter.com/BeanymanSports/status/862775756056924160?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1051376-john-guidetti-produces-shocking-miss-in-the-dying-seconds-vs-man-united

Ειδικότερα, η έλλειψη καθαρού μυαλού από τον Τζον Γκουιντέτι, ο οποίος δεν μπόρεσε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σε μία φαινομενικά εύκολη φάση να πλασάρει στην κενή εστία, χάρισε το εισιτήριο του τελικού στους “κόκκινους διαβόλους”.

Αυτή η άτυχη στιγμή για τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε μία σειρά από περιπαικτικά σχόλια για την αγωνιστική αξία του Σουηδού φορ, ο οποίος λίγες μέρες μετά τη ρεβάνς ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μία εικόνα με την εξής λεζάντα, στην οποία εκφράζει τα συναισθήματά του.

“Οι τελευταίες 48 ώρες υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να ήταν… Αυτή, όμως, είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, κάποτε κερδίζεις και κάποτε χάνεις. Πονάει πολύ αλλά λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα και ελπίζω αυτό να είναι αλήθεια. Επίσης θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, για τους οπαδούς και για τον εαυτό μου. Υπήρξε ένα σπουδαία ταξίδι που δεν τέλειωσε με τον τρόπο που θα θέλαμε αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και κανείς δε μπορεί να ζητήσει περισσότερα. Θέλω επίσης να συγχαρώ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόκρισή τους στον τελικό. Τους εύχομαι τα καλύτερο ενόψει του τελικού. Όλοι κλαίμε αλλά όταν τα δάκρυα στεγνώνουν γινόμαστε δυνατότεροι. Σας ευχαριστώ όλους”.

The Last 48 hours have been very difficult for me. I can’t stop thinking about what could have been… but that’s life that’s football, you win some you lose some. It hurts allot but they say time heals everything, so let’s hope that’s true. I also want to say that I am so proud of the team of the fans and also of my self. It has been a great journey, it did not end the way we wanted it to, but we gave it our very best and no one can ask for more. I also want to say congratulations to Manchester United for reaching the final. I wish them the very best for the final! We all cry but when the tears dry we get stronger!!! Gracias por todo!! THIS IS AFOUTEZA!!! #HALACELTA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Alberto Guidetti (@johnguidetti) στις

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ