ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λέστερ

Την ξεγέλασε την “αλεπού” (vid)

H Mάντσεστερ Σίτι "έφτυσε αίμα" αλλά κατάφερε τελικά να καταβάλει την αντίσταση της μαχητικής Λέστερ με 2-1 στο "Έτιχαντ".

Την ξεγέλασε την “αλεπού” (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε στο “Έτιχαντ” την Λέστερ. Οι “πολίτες” δε μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη νίκη από νωρίς με αποτέλεσμα να αγχωθούν κόντρα στη μαχητική Λέστερ αλλά στο τέλος πήραν το ζητούμενο επικρατώντας με 2-1. Με αυτή τη νίκη πήραν τεράστιο προβάδισμα όσον αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα, καθώς αναρριχήθηκαν στη 3η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η Μάντσεστερ Σίτι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τις “αλεπούδες” να αποδέχονται τον παθητικό τους ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα από τις πτέρυγες και τελικά το πλήρωσαν αυτό στο 29ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά το γύρισμα του Σανέ ο Σίλβα σημείωσε το 4ο του τέρμα τη φετινή σεζόν με σκαστό πλασέ ανοίγοντας το σκορ για τους “πολίτες”.

Ο Λιρόι Σανέ ήταν από τους κορυφαίους της Σίτι και στο 35ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, καθώς ανετράπη από τον Μπεναλουάν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος δε λάθεψε από τα 11 βήματα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και φτάνοντας τα 5 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λέστερ, όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 42ο λεπτό μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, σε μία φάση που κύλησε με μεγάλη ταχύτητα, ο Ολμπράιτον σέντραρε για τον Οκαζάκι, ο οποίος με θεαματικό γυριστό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καμπαγιέρο, ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει στον “ουρανό” της εστίας του.

To δεύτερο ημίχρονο ήταν μία εντελώς άλλη υπόθεση για τις δύο ομάδες με τη Σίτι να πέφτει πάνω σε μία μαχητική Λέστερ, η οποία δεν την άφηνε να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την εστία της.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον οι “αλεπούδες” κυνήγησαν τους βαθμούς μανιασμένα χάνοντας τεράστια ευκαιρία να το καταφέρουν στο 76ο λεπτό όταν ο Μαχρέζ ανετράπη εκτός περιοχής από τον Κλισί αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι. Παρ΄όλα αυτά, ο Αλγερινός αν και βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα δε το έκανε νόμιμα καθώς γλίστρησε και χρειάστηκε δύο επαφές με αποτέλεσμα το τέρμα του να ακυρωθεί και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης οι “πολίτες” αγχώθηκαν αρκετά αλλά δε δέχθηκαν κάποια μεγάλη φάση με αποτέλεσμα να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην τετράδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ