ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Mε ήσυχη τη συνείδησή της (vid)

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να πράττει ό,τι περνάει από το χέρι της για την κατάκτηση του τίτλου μετά και την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Λας Πάλμας.

Mε ήσυχη τη συνείδησή της (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε από την Λας Πάλμας στο στάδιο “Γκραν Κανάρια”. Οι “μπλαουγκράνα” χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησαν εύκολα με 4-1 της φιλότιμης Λας Πάλμας. Ωστόσο, μετά και τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης, οι ελπίδες τίτλου των Καταλανών μειώνονται σημαντικά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρησης δείχνοντας να διαθέτουν ενέργεια και κίνητρο για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Ωστόσο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια άλλη καλή φάση, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό.

Ειδικότερα, μετά την κάθετη πάσα του Ινιέστα με το εξωτερικό, ο Σουάρεζ βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ και επέλεξε να δώσει έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ, ο οποίος με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το 1-0 φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

Δύο λεπτά αργότερα, μία ακόμη στιγμή μαγείας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους “μπλαουγκράνα”. Συγκεκριμένα, ο Νέιμαρ με εξαιρετική κάθετη πάσα διέσπασε την αντίπαλη άμυνα και ο Σουάρεζ με το εξωτερικό πλάσαρε άψογα για να γράψει το 2-0.

Αυτό το γκολ έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα να κυκλοφορεί ανενόχλητη τη μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή και τη Λας Πάλμας να πιέζει σποραδικά.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν πολύ ψηλά κάτι το οποίο όμως δε προβλημάτιζε ιδιαίτερα τους Καταλανούς. Παρ΄όλα αυτά, στο 63ο λεπτό, η Λας Πάλμας μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού σκοράροντας ένα γκολ σήμα κατατεθέν του ορθολογικού ποδοσφαίρου που παίζει τη φετινή χρονιά. Ειδικότερα, μετά από μία σειρά από πάσες από τη μία πλευρά του γηπέδου μέχρι την άλλη, ο Βίγας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον θετικό Ράκιτιτς να σεντράρει στο 67΄και τον Νεϊμάρ με καρφωτή κεφαλιά να σημειώνει το 3-1.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή στο 71ο λεπτό με τον Νεϊμάρ από πλάγια θέση να τσιμπάει τη μπάλα μετά την κάθετη πάσα του Άλμπα και να πετυχαίνει χατ τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Σε άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχθηκε στο “Σαν Μαμέζ” την Λεγανιές και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη μετά το τελικό 1-1 κάτι που συνέχισε να θέτει σε ρίσκο την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Το σκορ για τους Βάσκους άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Αντούριθ με κοντινή προβολή μετά το γύρισμα του Βαλενθιάγα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 61ο λεπτό με την κεφαλιά του Σιμανόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ