ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα θέλει όλα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο επικρατώντας της Σεβίλλης με 4-1, δείχνοντας ότι φέτος θέλει το πρωτάθλημα όσο θέλει και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα θέλει όλα η Ρεάλ

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εντυπωσιακή αλλά σε αυτή τη φάση της σεζόν της αρκεί να είναι κυνική και να παίρνει τους βαθμούς.

Η “Βασίλισσα” ήταν μέτρια κόντρα στην αξιόμαχη Σεβίλλη αλλά με δυο γκολ του Κριστιάνο και ένα από τους Νάτσο και Κρόος, πήρε τη νίκη με 4-1 και συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να πιέζει ψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη της  Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 10ο λεπτό οι Μαδριλένοι πήραν κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτσο, σε μια φάση που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Ο Ασένσιο κέρδισε το φάουλ και πριν προλάβουν να στηθούν οι παίκτες της Σεβίλλης, ο Νάτσο εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο κανονισμός αναφέρει ότι από τη στιγμή που ο διαιτητής δεν είπε στους ποδοσφαιριστές ότι θα σφυρίξει, ο Ισπανός αμυντικός είχε κάθε δικαίωμα να εκτελέσει και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Παρά το σοκ του γρήγορου γκολ, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση αλλά σε δυο περιπτώσεις ο Γιόβετιτς είδε τη μπάλα αρχικά να σταματάει στο δοκάρι και λίγο αργότερα στα πόδια του Κέιλορ Νάβας.

Τα πράγματα για τους παίκτες του Ζιντάν έγιναν ευκολότερα στο 23ο λεπτό όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του. Ο Χάμες έκανε ωραία ενέργεια αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Σέρχιο Ρίκο και ο Πορτογάλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30ο λεπτό οι παίκτες του Σαμπάολι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι αλλά ο Κέιλορ Νάβας είχε ξανά “όχι” στο πλασέ του Κορέα. Ένα λεπτό αργότερα η άμυνα της Ρεάλ έχασε τον Γιόβετιτς και  εκείνος με ωραίο τελείωμα είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μαυροβούνιος είχε νέα καλή στιγμή όταν έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Κορέα αλλά ο τρομερός Κέιλορ Νάβας του έκλεισε ξανά το δρόμο για τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν από την αρχή του παιχνιδιού με σκόρερ τον Γιόβετιτς με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο Ζιντάν είδε το πρόβλημα που είχε η ομάδα του στο χώρου του κέντρου και τότε έβαλε στο ματς τους Μόντριτς και Κασεμίρο προκειμένου να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του του παιχνιδιού και δέκα λεπτά πριν το φινάλε καθάρισαν το τρίποντο με το τρομερό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κρόος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Πορτογάλος σταρ με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Σέρχιο Ρίκο.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγο αργότερα όταν ο Τόνι Κρόος με φοβερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ