ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το τελευταίο αντίο, αντάξιο της ιστορίας της (vid)

Στο τελευταίο της παιχνίδι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", η Τότεναμ αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το γήπεδο της μετά τη νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το τελευταίο αντίο, αντάξιο της ιστορίας της (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ υποδέχθηκε στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “πετεινοί” στην τελευταία τους αναμέτρηση σε αυτό το ιστορικό γήπεδο το αποχαιρέτησαν με νίκη, καθώς επικράτησαν της παθητικής Γιουνάιτεντ με 2-1. Έτσι, το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο αποχαιρέτησε και μαθηματικά κάθε ελπίδα να τερματίσει στην τετράδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση η Τότεναμ, η οποία μόλις στο έκτο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γουανιάμα να νικάει στον αέρα τον Ρούνεϊ μετά τη σέντρα του Ντέιβις.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” περίμεναν την αντίπαλό τους στο δικό τους αμυντικό μισό κρατώντας ελάχιστη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους κάτι το οποίο διευκόλυνε τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των “πετεινών”.

Στη μοναδική καλή χαμένη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, το πλασέ του Μαρσιάλ μετά την κάθετη πάσα του Ρούνεϊ πέρασε λίγο άουτ. Τα “σπιρούνια” απάντησαν με την ατομική ενέργεια του Σον, το σουτ του οποίου απέκρουσε με γροθιές ο Ντε Χέα.

Μετά το Σον και ο Χάρι Κέιν άγγιξε το γκολ αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε μετά τη σέντρα του Έρικσεν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ δεν αμυνόταν συντονισμένα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετές υπεραριθμίες. Παρ΄όλα αυτά, ο Ντε Χέα, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, τόσο μετά την εντυπωσιακή του απόκρουση μετά το μακρινό σουτ του Άλι στο 30΄όσο και μετά το σουτ του Κέιν από πλάγια θέση το οποίο απομάκρυνε με τα πόδια.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε έτσι όπως τέλειωσε το πρώτο. Έτσι, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, ο Χάρι Κέιν με προβολή ανάμεσα στα κορμιά σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανά σπάνια διαστήματα έβρισκε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα υπό καλές προϋποθέσεις αλλά ένα ακόμη φαλτσαριστό σουτ του Μαρσιάλ στο 63ο λεπτό κατέληξε λίγο άουτ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπήκαν τελικά ξανά στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό με τον Μαρσιάλ να περνάει τον Ντέιβις και να γυρνάει για τον Ρούνεϊ, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πέρα από ένα σουτ του Ράσφορντ υπό πίεση δεν απείλησαν ξανά με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ