ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα (vid)
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πρόωρη φιέστα με δραματικό φινάλε (vid)

Η Τσέλσι το διασκέδασε απέναντι στη Γουότφορντ και μετά από ένα συναρπαστικό 90λεπτο επικράτησε εντός έδρας των "χόρνετς" με 4-3.

Πρόωρη φιέστα με δραματικό φινάλε (vid)

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 28ης αγωνιστικής η Τσέλσι υποδέχθηκε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Γουότφορντ. Οι “μπλε” το διασκέδασαν ύστερα και από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη μετά το τελικό 4-3 επί της ορεξάτης Γουότφορντ. Μετά από αυτό το τρίποντο η Τσέλσι έφτασε τις 29 νίκες και έχει την ευκαιρία να κάνει ρεκόρ νικών την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Σάντερλαντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τσέλσι δε βιαζόταν να πετύχει κάποιο τέρμα και έδινε χώρους στους “χόρνετς” οι οποίοι δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των “μπλε”. Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Αντόνιο Κόντε κατόρθωνε με άμεσο ποδόσφαιρο μίας επαφής να προβληματίζει έντονα τους αργούς αμυντικούς των φιλοξενούμενων, οι οποίο δε μπορούσαν να βρουν αντίδοτο στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της Τσέλσι.

Έτσι, στο 23ο λεπτό η Τσέλσι, προηγήθηκε με τον εμβληματικό αρχηγό της, Τζον Τέρι, με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ να ανοίγει το σκορ και συναισθηματικά φορτισμένος να σπεύδει προς την κερκίδα για να πανηγυρίσεις με τους φίλους της ομάδας.

Ωστόσο, η χαρά του Άγγλου στόπερ συντέλεσε στην απώλεια της αυτοσυγκέντρωσης του με συνέπεια στο ακριβώς επόμενο λεπτό να μην απομακρύνει σωστά τη μπάλα για να επωφεληθεί της φάσης ο Καπού και με κοντινή κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι “μπλε” επιχειρούσαν συχνά με κοφτές διαγώνιες σέντρες να τροφοδοτήσουν τον Αζάρ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά ο Βέλγος σούπερ σταρ δεν τέλειωνε όπως θα ήθελε τις φάσεις. Τελικά, οι γηπεδούχοι επανέκτησαν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Αθπιλικουέτα μετά από μία στατική φάση να σουτάρει έξω από την περιοχή και να γράφει το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από μία φάση διαρκείας έβγαλαν τον Άκε απέναντι από τον Γκόμεζ και μετά από ασίστ του πρώτου ο Μπατσουαγί προ κενής εστίας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος οι “μπλε” χαλάρωσαν υπερβολικά με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ άμεσα στο επόμενο ακριβώς λεπτό. Ειδικότερα, μετά από μία εκπληκτική ατομική ενέργεια, ο Γιάνματα βρέθηκε απέναντι από τον Μπέγκοβιτς και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 3-2.

Η ανατροπή ήρθε τελικά στο 74ο λεπτό με τον Οκάκα μετά από μία ολιγωρία στην άμυνα της Τσέλσι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίζει σε 3-3. Αυτό το τέρμα πείσμωσε το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, το οποίο πήρε τη νίκη στο 88ο λεπτό με τον Φάμπρεγκας λίγο έξω από την περιοχή με σκαστό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 4-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ