ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δουλεύοντας για χάρη του Κέιν (vid)

Mετά τα 4 τέρματα του Χάρι Κέιν στην εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ επί της Λέστερ με 6-1 επί της Λέστερ, ο Άγγλος διεθνής βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.

Δουλεύοντας για χάρη του Κέιν (vid)

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από τη Λέστερ στο “Κινγκ Πάουερ”. Η Τότεναμ ήταν καταιγιστική και εκμεταλλευόμενη το κίνητρο του Χάρι Κέιν έφτασε στην άνετη επικράτηση με 6-1. Με αυτόν τον τρόπο, ο Άγγλος διεθνής, που σκόραρε 4 τέρματα, έφτασε τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερ, με τον Λουκάκου να τον ακολουθεί με 24.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο κάτι που ευνοούσε το ανοιχτό παιχνίδι και τον υψηλό ρυθμό. Τα “σπιρούνια” φάνηκαν ότι είναι ορεξάτα από το πρώτο λεπτό μοιάζοντας πιο φρέσκα από ποτέ με την ταχύτητα και τις κινήσεις στο χώρο που πραγματοποιούσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, απείλησαν για πρώτη φορά με τον Σον στο 15ο λεπτό να μην μπορεί απέναντι από τον Σμάιχελ να πλασάρει εντός εστίας. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτό συνέβη τελικά στο 25ο λεπτό με τον Σον να φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και να γυρίζει για τον Κέιν, ο οποίος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι “πετεινοί” κυκλοφορούσαν με χαρακτηριστική άνεση τη μπάλα ανάμεσα στα μεσοδιαστήματα με αποτέλεσμα να βγάζουν σωρεία φάσεων που είτε λόγω Σμάιχελ είτε λόγω αστοχίας δεν κατέληγαν στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τελικά τα τέρματα τους στο 36ο λεπτό με τον Ντέλε Άλι με κάθετη λόμπα να τροφοδοτεί τον Σον, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Λέστερ ήταν αυτή που μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο με την Τότεναμ να έχει οπισθοχωρήσει αδικαιολόγητα. Αυτή η υπεροχή των “αλεπούδων” καρποφόρησε στο 59ο λεπτό όταν μετά τη λάθος έξοδος του Γιορίς όλα πήγαν στραβά για τα “σπιρούνια”, τα οποία γλιστρούσαν λόγω του βρεγμένου τερέν με συνέπεια ο Τσίλγουελ να σκοράρει με μακρινό πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν μόλις 4 λεπτά αργότερα με τον Κέιν μετά από τη κεφαλιά πάσα του Γουανιάμα να γράφει το 3-1.

Οι “πετεινοί” έβρισκαν πια συνεχώς χώρους εκδηλώνοντας μία σειρά από κόντρα επιθέσεις, μία εκ των οποίων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 70ο λεπτό με τον Σον με δεξιοτεχνικό πλασέ έξω από την περιοχή να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το “Κινγκ Πάουερ” είχε κατηφορίσει με τον Χάρι Κέιν να κάνει πάρτι εκμεταλλευόμενος το ανύπαρκτο κέντρο της Λέστερ και να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ