Θέλουν Ζούμα στη Μαρσέιγ | Sportsking.gr

Θέλουν Ζούμα στη Μαρσέιγ

Η Τσέλσι έχει πάρει απόφαση να δώσει τον Κέρτ Ζούμα με τη μορφή δανεισμού και η Μαρσέιγ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον.

Ο Κέρτ Ζούμα ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που του στέρησε μεγάλο μέρος από τη φετινή σεζόν και στην Τσέλσι κρίνουν ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να παίζει περισσότερο.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποφασίσει να δώσουν τον Γάλλο σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να επιστρέψει στο ρόστερ τους έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού.

Ο διεθνής αμυντικός δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Το πιο ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει από τη Μαρσέιγ που θέλει να κάνει καλές μεταγραφές προκειμένου να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ανταγωνισμός ωστόσο αναμένεται να είναι έντονος καθώς ο Ζούμα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μονακό αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.