Μιλάει με Κοσιελνί η Μαρσέιγ | Sportsking.gr

Μιλάει με Κοσιελνί η Μαρσέιγ

Ο Λοράν Κοσιελνί σκέφτεται να αποχωρίσει από την Άρσεναλ και ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ.

Η Άρσεναλ δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να σκέφτονται αν ο σύλλογος είναι η καλύτερη επιλογή τους.

Ένας από τους παίκτες που έχουν τάσεις φυγής είναι ο Λοράν Κοσιελνί που τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος των «κανονιέρηδων».

Ο Γάλλος αμυντικός βλέπει τον Αρσέν Βενγκέρ να μην έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του και σκέφτεται πως ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής σέντερ μπακ έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Το συμβόλαιο του Κοσιελνί έχει διάρκεια για τρία ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει πως για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να συναινέσει και η Άρσεναλ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.