Προβάρει τα «ροχιμπλάκο» ο Λακαζέτ | Sportsking.gr

Προβάρει τα «ροχιμπλάκο» ο Λακαζέτ

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να γίνει ο Αλεξάντρε Λακαζέτ μόλις αρθεί η μεταγραφική απαγόρευση των "ροχιμπλάνκος".

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές φήμες που ήθελαν τον Αλεξάντρε Λακαζέτ να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη νέα σεζόν.

Τελικά όλα τα παραπάνω είχαν βάση κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λυών μετά το παιχνίδι με τη Νις για την τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να αρθεί η μεταγραφική απαγόρευση που έχει επιβληθεί στους «ροχιμπλάνκος», με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι αισιόδοξοι.

«Ο Άλεξ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ατλέτικο, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο γιατί θα πρέπει πρώτα να απαλλαχτούν από την απαγόρευση μεταγραφών που έχουν. Έχουμε κάνει δεκτό το αίτημα του Λακαζέτ να μιλήσουμε με την Ατλέτικο αλλά οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με τους δικούς μας όρους», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Λυών.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.