ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Έχασε» τον Τότι, έσωσε την Ευρώπη η Ρόμα!

Η Ρόμα είναι αυτή που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και θα πάει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε με 3-2 της Τζένοα, την ώρα που η Νάπολι «διέλυε» τη Σαμπντόρια με 4-2.

«Έχασε» τον Τότι, έσωσε την Ευρώπη η Ρόμα!

Σε δύο παιχνίδια που η νίκη ήταν μονόδρομος τόσο για τη Ρόμα όσο και για τη Νάπολι, οι μεν «τζιαλορόσι» υποδέχθηκαν τη Τζένοα της οποίας και επικράτησαν δύσκολα με 3-2, την ώρα που οι «παρτενοπέι» σκόρπιζαν τη Σαμπντόρια με το επιβλητικό 4-2 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A, με έπαθλο το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Ρόμα-Τζένοα

Σε έναν αγώνα που ήταν ούτως ή άλλως φορτισμένος για τη Ρόμα, λόγω της αποχώρησης του Φραντσέσκο Τότι από την ενεργό δράση, οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν δύσκολα με 3-2 της Τζένοα, παίρνοντας το τρίποντο της νίκης αλλά και τη δεύτερη θέση, περιορίζοντας στην τρίτη θέση τη Νάπολι.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πελέγκρι να νικά τον κίπερ της Ρόμα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Επτά λεπτά μετά ήρθε η απάντηση για τους Ρωμαίους με τον Εντίν Τζέκο να βρίσκει δίχτυα και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν στόχο και να «κολλάνε» στο 1-1.

Στο 74′ ωστόσο και μετά από πίεση διαρκείας, η Ρόμα βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα με τον Ντε Ρόσι να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 2-1, για να έρθει μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Λάζοβιτς και να ισοφαρίζει σε 2-2 για τη Τζένοα.

Το τελικό 3-2 για τους «τζιαλορόσι» έκανε ο Ντιέγκο Περότι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με ωραίο σουτ που άφησε αβοήθητο τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το σκορ του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η Ρόμα κατέκτησε την δεύτερη θέση, η οποία και οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Σαμπντόρια-Νάπολι

Στο «Λουίτζι Φεράρι» η Νάπολι έκανε το καθήκον της και μόνο, διαλύοντας τη Σαμπντόρια με το βαρύ 4-2 και παίρνοντας παράλληλα τους τρεις βαθμούς που θα τους έφερναν στη δεύτερη θέση σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας της Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν καλύτερα, πίεσαν για το γκολ, το οποίο και ήρθε στο 36ο λεπτό με τον Ντρίες Μέρτενς να χρίζεται σκόρερ για να έρθει έξι λεπτά μετά ο Λορέντσο Ινσίγκνιε και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι βρήκε ξανά τον δρόμο για το γκολ με τον Καγεχόν να «φτιάχνει» τον Χάμσικ και εκείνος με τη σειρά του να γράφει το 3-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 51′ όταν ο Κουαλιαρέλα μείωσε προσωρινά σε 3-1, για να έρθει στο 65′ ο Καγεχόν και με ωραίο τελείωμα να κάνει το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκης της ομάδας του.

Το τελικό 4-2 για τη Σαμπντόρια έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αλβάρεζ.

Παρά την εμφατική της νίκη, η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και περιορίστηκε στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ