«Είχαμε συμφωνήσει με την Ατλέτικο για Λακαζέτ αλλά…» | Sportsking.gr

«Είχαμε συμφωνήσει με την Ατλέτικο για Λακαζέτ αλλά…»

O πρόεδρος της Λυών αποκάλυψε πως είχε έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά η απόφαση του CAS για την απαγόρευση μεταγραφών "φρέναρε" τους "ριχιμπλάνκος".

Μπορεί η Λυών να είχε συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραχώρηση του Αλεξάντρε Λακαζέτ αλλά τα δεδομένα άλλαξαν μετά την απόφαση του CAS να μην μειώσει την ποινή των «ριχιμπλάνκος» για απαγόρευση μεταγραφών.

Τα παραπάνω επηρεάζουν φυσικά και τον προγραμματισμό της Λυών που περίμενε χρήματα από τον Γάλλο επιθετικό και ήδη δούλευε την διάδοχη κατάσταση για την γραμμή κρούσης.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα και τις επιλογές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταφέρει να μειώσει την ποινή της αλλά αυτό δεν συνέβει και με την Ατλέτικο. Είναι καλή και κακή είδηση. Κακή γιατί περιμέναμε ένα μεγάλο ποσό αλλά η απόφαση του CAS τα άλλαξε όλα.

Ο Λακαζέτ δεν είχε μπορέσει να το χαρεί γιατί ήξερε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτή η απόφαση επηρεάζει τη συμφωνία που υπήρχε και ο Αλεξάντρε θα μπορούσε να παίξει άλλη μια σεζόν για εμάς. Είναι δύσκολο να τον αγοράσει η Ατλέτικο και να μείνει δανεικός αλλά μπορεί να μείνει στη Λυών μέχρι να τελειώσει η τιμωρία τους».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.