ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Back two Real…ity (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει πια μία ντουζίνα από Τσάμπιονς Λιγκ μετά την επικράτηση της με 4-1 επί της Γιουβέντους στο Κάρντιφ.

Back two Real…ity (vid)

Στο πλαίσιο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο Κάρντιφ της Ουαλίας η Γιουβέντους κονταροχτυπήθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Η “βασίλισσα” μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ισοπέδωσε την Γιουβέντους με 4-1 κατακτώντας το 12ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτάει δύο συνεχόμενες φορές το τρόπαιο από τότε που η διοργάνωση άλλαξε ονομασία (1993). Παράλληλα, η Γιουβέντους μετράει πια 7 χαμένους τελικούς σε 9 προσπάθειες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η “μεγάλη κυρία” μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 6ο λεπτό με το μακρινό σου του Πιάνιτς να εξουδετερώνει στη γωνία του ο Νάβας.

Ωστόσο, καθώς κυλούσε το παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο με συνέπεια να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά την εκδήλωση μίας κόντρας επίθεσης η “βασίλισσα” βρήκε αποδιοργανωμένη την αντίπαλη άμυνα και μετά το γύρισμα του Καρβαχάλ, ο Κριστιάνο με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0.

Μετά την επίτευξη αυτού του τέρματος, οι “μερένχες” οπισθοχώρησαν αρκετά με τους “μπιανκονέρι” να μοιάζουν να τα έχουν χαμένα σε πρώτο στάδιο. Παρ΄όλα αυτά, μία μαγική έμπνευση του Μάντζουκιτς στο 27ο λεπτό ήταν αρκετή για την ισοφάριση της “Γιούβε”. Συγκεκριμένα, μέσα στην περιοχή ο Κροάτης εξτρέμ με πλάτη στο τέρμα και υπό την πίεση του Καρβαχάλ επιχείρησε το ανάποδο ψαλιδάκι, με το οποίο “κρέμεασε” τον Νάβας και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι “μπιανκονέρι” συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με τον Σάντρο, του οποίου οι σέντρες όμως, δεν είχαν αντίκρυσμα. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ επιχειρούσε υπομονετικά να κυκλοφορήσει τη μπάλα για να βρει κενούς χώρους αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα της “μεγάλης κυρίας”.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ρόλοι άλλαξαν πλήρως με την Γιουβέντους να οπισθοχωρεί αδικαιολόγητα και τη “βασίλισσα” να αναλαμβάνει την κατοχή της μπάλας. Έτσι, στο 60ο λεπτό μετουσίωσε αυτή την υπεροχή της σε γκολ με τον Κασεμίρο με μακρινό σουτ, το οποίο κόντραρε στον Κεντίρα να δίνει ξανά το προβάδισμα με 2-1 στη Ρεάλ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “μπιανκονέρι”, δέχτηκαν ένα ακόμη γκολ τρία λεπτά αργότερα. Ειδικότερα, μετά από το γύρισμα του Μόντριτς από τη δεξιά πτέρυγα, ο Ρονάλντο έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με άψογο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Oι ουδέτεροι οπαδοί περίμεναν μάταια μία αντίδραση της Γιουβέντους, η οποία έμοιαζε να έχει βγει νοκ άουτ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Έτσι, το κερασάκι στην τούρτα σημέιωσε στο 90ο λεπτό ο Μάρκο Ασένσιο με ιδανικό τελείωμα μετά την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μαρσέλο.

*Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 3 διαφορετικούς τελικούς.

H ενδεκάδα της Γιουβέντους:

[team1]

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ